annika pt.jpg

Valmennukset

YKSILÖLLISESTI

Minulta saat fiksua ja vastuullista valmennusta pohjautuen tutkittuun tietoon. Ohjaan sinut kohti kokonaisvaltaista hyvinvoinnin matkaasi, terveyttä tukien ja huomioiden elämän kokonaisuuden.

Teen aluksi kartoituksen, jotta voin vastata tarpeisiisi mahdollisimman hyvin, löytää ne ongelmakohdat ja asiat, joihin meidän tulisi kiinnittää huomio. Huomioin tavoitteet, toiveet, rajoitukset, sekä terveydellisen näkökulman - hyvinvoinnin kokonaisuudessaan.

 

  • Personal traierin ja liikunta-alan ammattilaisen tarjoamat palvelut etänä tai tapaamisilla, yksin tai yhdessä pienryhmille, ohjaukset ja ohjelmoinnit. Myös lempeät ja matalan kynnyksen liikkunnan ohjaamiset. Kaksi erikoisosaamisaluettani ovat kehonpainoharjoitelu ja kestävyysharjoittelu 

  • Urheiluravitsemuksen asiantuntijan palvelut kuntoilijoille, aktiiviliikkujille, urheilijoille + ryhmille - ei tiukkoja rajoituksia eikä kieltoja - minulta saat fiksusti pysyvän muutoksen keinot

  • Myös psyykinen hyvinvointi on yksi osaamisaluettani ja on osa valmennuspalveluitani

  • Hyvinvointileirit Suomen luonnossa (+ tulevaisuudessa Espanjassa) + voit tilata mut omalle porukallesi valmentajaksi vaikkapa mökkilomallenne yms.

Lue alta lisää ja kysy ihmeessä! ja tervetuloa valmennukseeni!

Terkuin,

COACH Annika M.

P1010500.JPG

VALMENNUSPALVELUT

Valmentaja olen henkilökohtaiseen valmennukseen pyrkivä valmentaja. Yhdistän tutkitun tieteen henkilön (tai ryhmän) tarpeisiin. Valmennukseeni tulee hyvin erilaisia ihmisiä, jokaisella on omat tavoitteensa, toiveensa, rajoitteensa, yms. miksi he päättävät ostaa palveluitani. Tästä syystä valmennan tapauskohtaisesti ja/ tai henkilökohtaisella twistillä, oli kyse mistä hyvänsä palvelusta. Jos kyseessä on ryhmä, työyhteisö tai seura, tuon aina mukaan juuri heidän tarpeisiin valmisteltua sisältöä. Tästä saan usein asiakkailta hyvää palautetta!

 

Toisella voi olla tavoite saada parempi kestävyyskunto, toisella parempi palautuminen, joku haluaa lihasta kehoon, yksi vastapainoa työlle. Jollain tavoite voi olla kokonaiskuormituksen säätelyn oppiminen, jollain saada liikunta arkeen ja ilolla tehtäväksi. Toisella tavoite on rauhallisempi vatsa. Jonkun tavoite on syödä riittävästi ja monipuolisesti, jonkun opetella säännöllisiä ja terveyttä tuovia uusia elämäntapoja. Joku tulee mun valmennukseen, koska kehitys on pysähtynyt: lihakset saattavat tarvita uutta ärsykettä tai ravitsemus ei tue liikkumista. Toisen tarvitsee opetella pois liiasta kontrollista tai pitkään jatkuneesta liian vähäisestä syömisestä, jolloin tavoite on päästä kohti vapaampaa ja riitävää, terveyttä tukevaan ruokailuun. Joku haluaa saadakseen ohjeet, mistä lähteä tekemään muutosta kohti terveyttä edistäviin elämäntapoihin.

Tavoitteita on monenlaisia, siksi myös valmennuspalveluni ovat yksilöllisiä ja vastuullisia, fiksusti hyvää lisäten.

Valmennuksesseani kiinnitetään huomio perusasioihin ja keinoihin, joita voit jatkaa vaikka loppuelämän - hifistelyt ja muoti-ilmiöt, kiletolistat ja rajoitukset yms. eivät kuulu valmennukseeni. Opetan mitä on joustava ja fiksu terveellinen elämäntapa - olematta välinpitämätön.

Minulta saat ammattitaitoista valmennusta hyvinointiin, liikuntaan, urheiluravitsemukseen, psyykkiseen hyvinvointiin, joka on nousujohteista, kehittävää, terveyttä edistävää ja tarkoituksen mukaista! Pitää olla muutakin kuin tavoitteita, toki niitäkin saa olla,mutta ei ole pakko, ja se matka - se on se mitä elät juuri nyt ja siitä on hyvä osata ottaa ilo irti.

Liikkuminen tuo hyvää oloa ja terveyttä. Luontoyhteys auttaa palautumisessa ja vaikuttaa mieleen positiivisesti. Opetan sinua tuntemaan kehosi ja liikkumaan hyvällä tuntumalla ja ilolla! Kokenutkin salillakävijä tai treenaaja saa minulta motivoivaa valmennusta. Mulla on taidot viedä myös lihastuntuma tai kyykyt uusille ulottuvuuksille - jos se on sun tavoite.

Ravitsemuksessa keskitytään monipuolisuuteen ja riittävään ruokailuun, terveyttä, palautumista ja suorituskykyä lisäten. Ravintovalmennus perustuu sekä yleisiin ravitsemussuosituksiin että tutkittuun tietoon ja ohejistan keinoihin, jotka sopivat sun elämään, olit sitten urheilija tai hyvinvointi tavoitteleva ihminen.

Valmennukset tapahtuvat aina luottamuksella. 

Ammattiosaamiseni:
- Liikunta-alan ammattilainen (2015)
- Personal trainer (2015, Suomen laajin koulutus, sertifikaatti)

- Urheiluravitsemuksen asiantuntija (Itä-Suomen yliopisto - valmis kesäskuussa 2021)

Lisäkoulutuksia mm:

- Suoliston abc, ravitsemus- ja elämäntapa hoito IBS (FODMAP) (yliopistossa)

- Resilienssi taidot (yliopistossa muutoskyvystä)
- Hyvinvoinnista, v
oimavalmennuksesta, painonnostosta, kehonpainoharjoittelusta, kestävyysharjoittelusta, liikkuvuuden lisäämisestä yms.

Oma yritystoiminta hyvinvointialalla alkoi tammikuussa 2015.

Lisää valmennuksista löydät tämän sivun valikosta, minulla on myös neljä omaa valmennuskonseptia, joissa saat yksilöllistä valmennusta ryhmän punaisen langan ohella. Valmennusbrändit ovat uudistumassa kevään 2021 aikana.
- TEHO | kestävyysharjoittelun ohjelmointi 

- BALANCE | aktiiviliikkujan ja urheilijan ravitsemus valmennus

- More Me | palautumisen ja stressinhallinan taitoja 

- UUDISTUMASSA KEVÄÄN 2021 AIKANA -> arjen hyvinvointia kokonaisvaltaisesti, liikunta ohjelmoinnit kehonpainotreeneihin videoituna, stop dieeteille - lisätään armollisuutta ja hyvinvointia kokonaisvaltaisesti (aiemmin startti - nimellä -> uusi suunta kohti pysyvää hyvinvointia)

Tervetuloa valmennukseeni, ja hei - saa kysyä lisää!

Terkuin,

   COACH Annika M.