610f8b_46c632ab078d42b09f1f7821cdddf714~

TEHO basic

kehittävää  valmennusta tutkittuun tietoon pohjautuen

TEHO on kestävyyskuntoa kehittävä valmennus, joka pohjautuu tutkittuun tietoon ja ottaa huomioon yksilöllisyyden. TEHO basic yleisohjelmointi taipuu sekä oman lajin ohelle aerobista kapasiteettia ja palautumista lisäämään että yleiseen kestävyyskapasiteetin kehittämiseen vaikkapa parempaa juoksukuntoa tavoitellessa.

Kun kestävyyskapasiteetin kasvattamiseen panostaa fikusti, se mm.

  • Lisää palautumista -> vaikutus unenlaatuun on välitön, n. 2kk fiksulla nousuhteisella harjoittelulla leposyke madaltuu ja sykevälivaihtelu kasvaa.  Lisääntynyt palautumiskyky tarkoittaa myös, että on aiemmin valmiina esim. seuraavaan harjoitukseen sekä vaikkapa saman harjoituksen sisällä seuraavaan intervalliin/ erään/ osioon.

  • Tuo taloudellisuutta liikkumiseen -> jaksaa joko samalla teholla pidempään tai pystyy tekemään saman suorituksen matalemmilla tehoilla. Jaksaminen vaikuttaa myös mieleen -> harjottelu ei tunnu niin rasittavalta.

Hyvä kestävyyskapasiteetti on merkittävä useissa lajeissa, etenkin jos lajissa toistuu lyhyitä ja tehokkaita työjaksoja  (kuten esim. crossfit/ kamppailulajit) tai jos kesto on pitkä (esim. juoksu, hiihto ja muut perinteiset kestävyyslajit) lisäksi tulee terveyshyödyt, parantunut unen laatu ja mielikin virkistyy

TEHO basic

Head of Sales

Introduce your team! Click here to add images, text and links, or connect data from your collection.

CARLA JONES

Product Manager

Introduce your team! Click here to add images, text and links, or connect data from your collection.

© 2021 Annika Myllykoski. Kaikki oikeudet pidätetään.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now