annika pt.jpg

Valmennukset

YKSILÖLLISESTI

Valmennuksessani saat yksilöllistä ja laadukasta ohjausta kohti tavoitteitasi. Aina terveyttäsi ja kokonaisuutta tukien, olipa kyse minkälaisesta palvelusta tahansa.

Yritysten tai seurojen valmennus kohderyhmän mukaisesti.

Teen aluksi kartoituksen, jotta voin vastata tarpeisiisi mahdollisimman hyvin, löytää ne ongelmakohdat ja asiat, joihin meidän tulisi kiinnittää huomio. Huomioin tavoitteet, toiveet, rajoitukset, sekä terveydellisen näkökulman - hyvinvoinnin kokonaisuudessaan.


- Personal training palvelut etänä tai tapaamisilla, yksin tai yhdessä pienryhmille + yrityksille/ seuroille

- Ravitsemus valmennus palvelut urheilijoille, aktiiviliikkujille, kuntoilijoille + seuroille  

- Hyvinvointileirit Suomen luonnossa (+ tulevaisuudessa Espanjassa) + voit tilata mut omalle porukallesi valmentajaksi vaikkapa mökkilomallenne yms.

- Palautumistaitojen valmennus (myös yritykset, seurat)

- Kestävyyskunnon valmennus (myös seurat oman lajin ohelle)

Kysy lisää, ja tervetuloa valmennukseeni!

Terkuin,

COACH Annika M.

P1010500.JPG

VALMENNUSPALVELUT

Valmentaja olen ehdottomasti henkilökohtaiseen valmennukseen pyrkivä valmentaja. Yhdistän tutkitun tieteen henkilöön (tai yhteisöön) ja hänen tarpeisiin. Valmennukseeni tulee hyvin erilaisia ihmisiä, jokaisella on omat tavoitteensa, toiveensa, rajoitteensa, yms. miksi he päätyvät valmennukseeni tai päättävät ostaa palveluitani. Tästä syystä valmennan aina tapauskohtaisesti ja henkilökohtaisella twistillä, oli kyse mistä hyvänsä palvelusta. Jos kyseessä on ryhmä, työyhteisö tai seura, tuon aina mukaan juuri heidän tarpeisiin valmisteltua sisältöä.

 

Toisella voi olla tavoite saada parempi kestävyyskunto, toisella parempi palautuminen, joku haluaa lihasta kehoon, yksi vastapainoa työlle. Jollain tavoite voi olla kokonaiskuormituksen säätelyn oppiminen, jollain saada liikunta arkeen ja ilolla tehtäväksi. Toisella tavoite on rauhallisempi vatsa. Jonkun tavoite on syödä riittävästi ja monipuolisesti, jonkun opetella säännöllisiä ja terveyttä tuovia uusia elämäntapoja. Joku tulee mun valmennukseen, koska kehitys on pysähtynyt: lihakset saattavat tarvita uutta ärsykettä tai ravitsemus ei tue liikkumista. Toisen tarvitsee opetella pois liiasta kontrollista tai pitkään jatkuneesta liian vähäisestä syömisestä, jolloin tavoite on päästä kohti vapaampaa ja riitävää,  terveyttä tukevaan ruokailuun. Joku haluaa saadakseen ohjeet, mistä lähteä tekemään muutosta kohti terveyttä edistäviin elämäntapoihin.

Tavoitteita on monenlaisia, siksi myös valmennuspalveluni ovat yksilöllisiä.

Valmennuksessani kiinnitetään huomio perusasioihin ja keinoihin, joita voi pitää läpi elämän - hifistelyt ja muoti-ilmiöt jätetään amatööreille.

Minulta saat ammattitaitoista valmennusta liikuntaan, urheiluravitsemukseen ja hyvinvointiin, joka on nousujohteista, kehittävää, terveyttä edistävää ja tarkoituksen mukaista! Pitää olla muutakin kuin tavoitteita, toki niitäkin saa ja täytyy olla, mutta se matka - se on se mikä kestää ja siitä on hyvä osata ottaa ilo irti. Liikkuminen tuo hyvää oloa ja terveyttä. Luontoyhteys auttaa palautumisessa ja vaikuttaa mieleen positiivisesti.  Opetan sinua tuntemaan kehosi ja liikkumaan hyvällä tuntumalla ja ilolla! Kokenutkin salillakävijä tai treenaaja saa minulta motivoivaa valmennusta. Ravitsemuksessa keskitytään monipuolisuuteen ja riittävään ruokailuun, terveyttä, palautumista ja suorituskykyä lisäten. Ravintovalmennus perustuu ravitsemussuosituksiin ja tutkittuun tietoon. Ainoastaan urheilijat saavat minulta punnittavia ohjemääriä, silloinkin vain jos se on tarpeen. Muutoin luotamme terveyttä tukevaan ravitsemuskäyttäytymiseen, jota opetan sinulle. Pikkuhiljaa ja kestävällä tavalla.

Valmennukset tapahtuvat aina luottamuksella. 

Ammattiosaamiseni:
- Liikunta-alan ammattilainen (2015)
- Personal trainer (2015, Suomen laajin koulutus, sertifikaatti)

- Urheiluravitsemuksen asiantuntija (Itä-Suomen avoin yliopisto - valmis kesäskuussa 2021)

Lisäkoulutuksia mm:

- Suoliston abc, ravitsemus- ja elämäntapa hoito IBS (FODMAP) (avoimessa yliopistossa)

- Resilienssi taidot (avoimessa yliopistossa muutoskyvystä)
- Hyvinvoinnista, v
oimavalmennuksesta, painonnostosta, kehonpainoharjoittelusta, kestävyysharjoittelusta yms.

Oma yritystoiminta hyvinvointialalla alkoi joulukuu 2014 - tammikuu 2015.

Lisää valmennuksista löydät tämän sivun valikosta, minulla on myös neljä omaa pienryhmä verkkovalmennuskonseptia, joissa saat yksilöllistä valmennusta ryhmän punaisen langan ohella:
- TEHO | online: perus- ja kestävyyskunnon henkilökohtaisen ohjelmoinnin valmennus + tietoiskuja.

- BALANCE | online: aktiiviliikkujan ja urheilijan ravitsemus valmennus, paljon henkilökohtaista valmennusta.

- More Me | online: palautumisen ja kokonaiskuormituksen hallinnan lisäämisen ja elämäntapojen valmennus + hyvinvointia, 3x fb-live: q&a, aamuavaus, iltarentoutus +  terapiatehtävä yms.  - HUOM tämän sisällön voi tilata myös työhyvinvointipalveluna yritykselle (mahdollisuus keskustelevalle luennolle ja räätälöidylle sisällölle).

- STARTTI | online: arjen hyvinvointia kokonaisvaltaisesti, liikunta ohjelmoinnit kehonpainotreeneihin videoituna, stop dieeteille - lisätään armollisuutta ja hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Fb-live treeni. 

Tervetuloa valmennukseeni, ja hei - saa kysyä lisää!

Terkuin,

   COACH Annika M.

 

© 2020 Annika Myllykoski. Kaikki oikeudet pidätetään.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now