Hyvinvointi-
lomat

Hyvivointilomillani haluan auttaa Sinua löytämään lisää yhteyttä itseesti ja meitä ympäröivään maailmaan.

Irtiotto ja vapautuminen, rentoilu ja läsnäolo luksuspuitteissa kauniissa ympäristössä, jossa saat nauttia ja olla, on todellakin ikimuistoinen loma, josta jää avaimia tukea omaa hyvinvointiaan jatkossakin.

Kiireettömyyteni, rauha minussa, rohkeus ja irtautumisen taito, ilo, kyky nähdä hyvää ja olla läsnä tässä hetkessä ovat tarttuvia - niistä riittää jaettavaksi hyvää myös Sinulle!

Pyrin tarjoamaan näillä hyvinvointilomilla Sinullekin sellaisia asioita, mitä olen elämässä, luonnossa ja maailmalla oppinut tai kokenut ja mitä olen saanut itse toteuttaessani unelmia, tehdessäni asioita, mitä olen aina halunnut.

Tarjoan palasia unelmistani myös Sinulle ja uskon, että Sinäkin pääset kokemaan omia unelmiasi todeksi!

Heti ensimmäinen leiri kesällä 2021 Kuusamossa tuntui merkitykselliseltä. Ja niin oikealta. Pitkäaikaisesta unelmastani tuli viimeinkin totta. Se oli todella sitä, mitä olin haaveillut, ja enemmänkin. Meidän pieni porukka oli todella ihana - samanhenkisyys huokui meistä, ja silti jokaisella omanlainen elämäntarina ja tilanne elämässä sillä hetkellä.

Monelle tämä kokemus avasi portteja monen unelmiin, yhdelle jo leirille tulo (yksin) oli unelman saavutus, yksi koki vapautuvansa jo ensimmäisenä päivänä, yksi löysi kaiken alle hautautuneet palaset itsestään, että pystyi alkaa elää itselleen hyvää elämää ja hehkua taas, ja yksi löysi itsestään olemisen taidon.

Sitä ei oikein voi ennalta tietää, mikä on lopulta se portti meidän elämässä, joka sysäyttää tapahtumat ja elämän suunnan sinne, mihin on ehkä pitkään halunnut. Tai sinne, mitä ei ole tiennyt tarvitsevansa, mutta tuntee, että tämähän se on, mitä juuri nyt aidosti tarvitsen.

 

Koska haluan tarjota yksilöllistä palvelua, toteutan myös lerit pienryhmissä - näin voin huomioida jokaisen yksilöllisen tilanteen ja tarpeen sekä toiveita tottakai. Pystyn antamaan läsnäoloni ja parhaan version itsestäni, näkemään Sinun tarpeesi, kun minulla on ympärilläni pieni ryhmä ja aikaa kaikille. Tulossa on myös myös auringon alle priva lomia - ehkä jo vuonna 2022!

Tervetuloa mukaan matkalle löytämään lisää yhteyttä sinuun!

   - Annika

KOE, NÄE JA RENTOUDU
Lapin taikamaassa

UNELMIEN HYVINVOINTILOMALLA POSIOLLA KESÄKUUSSA 2022

Tule mukaan matkalle löytämään lisää itseäsi!

Nämä upeat ja kauniit puitteet keskellä maagisen kaunista luontoa ja Annikan ammattiosaaminen auttaa sua kokemaan, näkemään ja rentoutumaan. Päästämään irti, olemaan läsnä tässä hetkessä, vapautumaan.

Sun tarvii vaan sallia tämä kaikkia ihanuus itsellesi.

Tuletko mukaan matkalle?

ILMOITTAUTUMINEN AVATTU!

Valtavaara yötön yö.JPG

Privaloma Kreetalla Villa Toivossa

Mahdollisuus tähän maalis-huhtikuussa 2022  - kysy lisää jos olet kiinnostunut

Villa Toivo terassijooga_.jpg

Relaxing -loma 

Tulossa 

Mascan laakso.jpg