• Facebook
 • Black Instagram Icon

haluaisitko saada energiaa arkeen? lisätä palautumista? hyvää fiilistä, sujuvuutta ja helppouden tunnetta liikkumiseesi? flown tunnetta? -> kehon ja mielen yhdessä toimimista, iloa, nautintoa, hyvänä virtaavaa energiaa? kehitystä kunnossa?
 

Energy on fiksusti perus-ja kestävyyskuntoa kehittävä valmennus,

joka pohjautuu tutkittuun tietoon huomioiden sinut yksilönä

 

Haluaisitko saada keinoja fiksuun, kuntoa nousujohteisesti ja maltillisesti kasvattavaan liikkumiseen niin, että harjoittelu jatkuisi ja kehittäisi myös pitkällä tähtäimellä? Lisäten hyvinvointiasi ja terveyttä? Saavuttaen omia tavoitteitasi, jotka ovat sinulle tärkeitä? Lisätä pystyvyyden kokemaa?

Ehkä olet kokeillut innostuneena lisätä liikkumistasi, jatkaa vanhassa mieluisassa lajissa - mutta jotain tapahtuu - harjoittelu tyssää tai kehitystä ei tule kuten toivoisit?

 Haluaisitko saada kehitystä niin, että sen huomaa ja tuntee jo viikoissa - kun teet fiksusti ja itseäsi kuunnellen?

Jaksaisit liikkua paremmin, jaksaisit töiden jälkeen (tai ennen) tehdä asioita.

Syke laskisi, yöuni parantuisi, kehon ja mielen olisi helpompi rauhoittua.

Liikkumiseen tulisi pitkälläkin tähtäimellä johdonmukaisuutta ja pitkäjänteisyyttä. Kokonaisuuteen löytyisi tasapainoa jo parissa kuukaudessa. Miltä kuulostaa? Saisit inspiraatiota harjoitteluun ja keinoja, miten liikkua monipuolisesti - sillä monipuolinen liike

a) tekee hyvää keholle, joka tarvitsee sitä b) kehittää, koska harjoittelu ja liikkuminen on vaihtelevaa c) tuo iloa ja hyvää fiilistä!

Valmennuksessa opetan sinua, miten harjoittelet fiksusti (tiesitkö, että suurin osa liikunnan kokonaisuudesta tulisi tapahtua peruskestävyys teholla? - yleisin virhe on harjoitella liian kovilla tehoilla, eikä kehitystä tapahtu oli laji mikä hyvänsä, niin hyvin kuin voisi), kehon yksilölliseen palautumiskapasiteettiisi nähden (toinen yleinen virhe - opetan sua välttämään kompastuskivet ja huomioimaan palautumisen & lisäämään sitä), sopivan rennosti ja ilolla (monella tässä suorituskeskeisessä maailmassa tämä puuttuu tai sitä on vähän tai se on hukassa - liikuntaa, hyvinvointia ja terveyttä ei tarvitse suorittaa. ethän tee liikaa - tee fikusti. muutenhan sun tekeminen voi vahingossa olla hidasteena tai esteenä hyvinvoinnillesi/ terveydellesi/ kehittymisellesi, ja se ei varmasti ole sun tarkoitus!), autan sua etenemään määrätietoisesti ja maltillisesti kohti tavoitteitasi, tuen matkallasi!

Mun tavoite on, että löydät sun oman sun flown liikunnasta, ja että saat sen virtaamaan sun elämässä vapaana! Moni valmennettavani on kertonut jo muutamissa viikoissa minäpystyvyyden, itsevarmuuden ja feel-good liikkeen kokemisten vahistuneen. Ehkä sinäkin pian, kun olet metsässä poluilla, valloitat vuoria/ vaaroja/ tuntureita, juokset aamukasteessa auringon noustessa tai tai askellat illalla aurgingon laskiessa, pysähdyt ihailemaan luontoa, huomaat hyvän sinussa, ja tässä hetkessä, herkemmin. Ja useammin.

 

Autan  sua hallitsemaan kokonaisuutta fiksusti ja sinne on mahdollista tulla tilaa, tasapainoa, rauhaa, hallintaa...

Tai ehkä sillä, kun saavutat sun tavoitteita - alat nauttia matkasta, jota elät ja teet, iseäsi varten, itsellesi. Kiirehtimättä päämäärääsi. Nauttien matkastasi.

 

Haluan tarjota keinojan mahdollisimman monelle fiksuun peruskestävyyden ja kestävyyskunnon kasvattamisen, jossa liikkeestä saadaan iloa!

Energy valmennus taipuu sekä kuntoilijalle peruskuntoa lisäämään, että aktiiviliikkujalle tai urheilijalle oman lajin ohelle aerobista kapasiteettia/ palautumista/ taloudellisuutta lisäämään, yleiseen kestävyyskunnon kehittämiseen ja vaikkapa parempaa juoksukuntoa tavoitellessa tai vaelluksia varten. Ja hei - sinä treenaat siihen tapaan mistä sinä pidät! Sun ei ole pakko juosta, jos et halua - tässä saataa silti olla riski, että huomaatkin pitäväsi jostain tai pystyväsi johonkin, mitä et ehkä aiemmin olisi itsestäsi uskonut! ;) 

Valmennuksen sisällön voit valita tarpeeseesi ja tilanteeseesi sopivaksi - minä valmennan siihen tapaan, miten sinä haluat <3

Terkuin,
                                   COACH Annika M.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

1. 3. 6. Kuvat Annika Myllykoski

2. 4. ja 6. Kuvissa @miiramari​ | Kuvat: @hingane

ENERGY

Sinä olet yksilö.

Valmennuksessani saat sinulle soveltuvaa ja laadukasta ohjausta kohti tavoitteitasi.

- COACH Annika M./ Flow program

 

VALMENNUS ON MONIPULINEN, YKSILÖLLISYYDEN JA KEHON TARPEET HUOMIOIVA

 

Voit valita valmennuksen sitoumuksetta eteneväksi, tai ostaa edullisemman 6kk kokonaisuuden. Voit valita kolmesta eri vaihtoehdosta, minkalaisen valmennuskokonaisuuden haluat  -jopa  upgreidata tämän pt-valmennukseksi. Näistä näet alempaa lisää.


Valmennus sisältää kuukausittain myös tutkittua tietoa kestävyysharjoittelusta / mindset teemasta/ harjoittelua tukevasta ravitsemuksesta tai movement liikkeitä/ harjoituksia. Aiheina esim. tietoiskut fiksusta lämmittelystä ja jäähdyttelystä, sekä video harjoitteita näihin.  Saat myös tietoa ja keinoja unen laadun parantamisesta, kokonaiskuormituksen hallinnasta ja säätelystä. Ravintolisistä kerron - tarvitaanko niitä ja mihin. Ohjaan ja autan tavoitteissa jne... Treenivideo-ohjeet kehittävät kehon hallinnan ja tukilihasten lisäksi koordinaatiota ja motoriikkaa. Keskitymme etenkin lantion-, ylä- ja keskivartalon hallintaan ja siihen, että keho on toimiva. Saat inspiraatiota ja keinoja harjoitteluun. Näin voit poimia sinua hyödyttävät asiat ja hyödyt valmennuksestani myös, jos olet pidemmän aikaan.

MIKSI TEHDÄ KESTÄVYYSTREENEJÄ?

AEROBISEN KUNNON HYÖDYT >>>
Aerobisen harjoittelun kehittämisellä kasvatetaan sydämen iskutilavuutta, jolloin sydämen ei tarvitse lyödä niin tiheästi. Tämän seurauksena leposyke laskee, ja se kertoo hyvästä (ja parantuvasta) kunnosta. Kuntoilijalle tämä tarkoittaa sujuvutta ja helppoutta liikkua. Jaksamista arjessa ja liikunnassa. Parantunutta yöunen laatua. 
Aktiiviliikkujalla/ urheilijalla tämä tarkoittaa mm. sitä, että kehon työskentely on taloudellisempaa, jaksat pidempään matalammalla teholla, palaudut nopeammin sekä harjoitteluissa/ harjoitteluista että esim. kilpailuissa erien/ lajien/ kilpailupäivien/ kilpailujen välillä.

TERVEYSHYÖDYT >>>
Jokainen meistä hyötyy hyvästä kestävyyskunnosta. Verenkierto- ja hengitystielimistön kunnolla on iso rooli. Kestävyysharjoittelulla voidaan vaikuttaa terveyttä suojaavasti, esim. valtimotauteihin, kohonneeseen verenpaineeseen, tyypin 2 diabetekseen ja metaboliseen oireyhtymään. Aktiiviliikkujalle ja urheilijalle terveet harjoittelupäivät ovat melkolailla prioriteettilistan kärjessä! Puhumattakaan liikunnan vaikutuksista mieleen.

* Huom. jos sinulla on sairauksia, keskustelethan ensin kanssani tilanteestasi + varmista lääkäriltäsi onko sinulla jotain rajoitteita.

Kestävyyskuntoharjoittelu ja ominaisuuden kehittäminen tuo mm. seuraavia etuja vrt. huonokuntoiseen:

 • paremmat veren rasva-arvot (paljon hyvää HDL-kolesterolia ja vähän pahaa LDL-kolesterolia)

 • vähemmän sokeriaineenvaihdunnan häiriöitä

 • matalampi verenpaine

 • vähemmän haitallista rasvakudosta vatsaontelossa

 • parempi hapenottokyky

AIEMPIEN VALMENNETTAVIEN TULOKSIA JA SAAVUTUKSIA >>>
(lue alhaalta lisää + valmennettavien kirjoittamia palautteita)

Jo viikko valmennuksessani on antanut positiivista suuntaa valmennettavilleni! Tunnetta/ vahvistusta, että tekee fiksusti, palautumisen tärkeyttä, liikunnan ilon lisäämistä... Pysyviin tuloksiin vaaditaan kuitenkin hieman enemmän aikaa:) Onnistumisten huomaaminen, inspiraation lisääntyminen, sisäsyntyinen motivaatio ja yleisesti psyykkinen hyvinvointi ovat todella tärkeitä tekijöitä! Nehän varmistavat sen, että rutiinien muuttaminen on mahdollista, että pysytyt saavuttamaan tavoitteesi - niitä pyritään vahvistamaan valmennuksen aikana! 

Valmennettavat havaitsivat jo 2kk harjoittelun kohdalla palatumisen parantuneen, yöunen laadun parantuneen, tehojen lisääntyneen (esim. moni pystynyt tekemään pk2-tehoalueella (peruskestävyys2) lenkkejä juoksemalla), liikunnan tuntuvan helpommalta sekä omankehontuntemisen lisääntyneen, tehoalueiden ja tuntuman säätelyn helpottuneen jne. Kestävyysominaisuudet olivat kehittyneet 3kk kohdilla vapaavalintaisisssa testeissä ja tuntuman mukaan arvioilla. Myös yli vuoden valmennuksessani olleet ovat kokeneet saavansa hyötyä valmennuksestani, kehittävästä systemaattisesta ohjelmoinnista ja näin varmistetan että muutokset ovat pysyviä. Osalle porukasta tehty polkupyörätesti urheiluopistolla, osalle tarkat aerobisen kynnyksen testit laktaattien mittauksilla (verikokeet), osalle firstbeat-hyvinvointianalyysi palautumista mittaamaan. Esimerkkejä näiden tuloksista löydät sivun alareunasta lisää. 

 

MITÄ TREENATAAN JA MITEN?

Kaikki treenit voidaan tehdä sinulle mieluiseen tapaan, vaikkapa ulkona eri lajein tai sisällä tai aerobisia laitteita hyödyntäen - ihan miten sä haluat. Tapa tehdä on sun valinta ja minä valmentajana annan idoita. Niitä riittää ja vaihtelevuutta saadaan, inspiraatiotakin on takuulla tarjolla! Valmennus sisältää myös tutkittua tietoa sekä harjoittelua tukevaa monipuolista MOVEMENT liikettä (aktivoiva lämmittely, palautumista parantava kehonhuolto ja jäähdyttely jne.). Opetan sut myös säätelemään viresytilaa ja panostamaan palautumiseen. Muodostamaan sinulle sopivan harjoittelukokonaisuuden - sellaisen mikä sopii sun elämään, arkeen, keholle, mielelle - kokonaisuudelle.

      PERUSKESTÄVYYS >>>

 • PK-harjoiteluun tulee käyttää viikossa eniten aikaa, yleinen virhe on tasosta riippumatta siinä, että usein tähän ei kiinnitetä huomiota, ainakaan tarpeeksi, etenkään matalaan tehoon, ja tämä on se isoin asia mikä kehittää. Ilman tätä on kuin aloittaisit talon rakennuksen katosta -> eihän se ole pitkällä tähtäimellä kannattavaa, jos perustukset eivät ole kunnossa ennen katon asennusta.

 • Suurin määrä harjoittelusta yleensäkin tulisi koostua tästä. Näin tehdään myös tulevalla harjotitelukaudellasi. Iso osa kokonaisuudesta tulee tästä ja on siis kevyttä. Saat esimerkkiviikon minulta, miten voisit jakaa harjoitukset niin että se olisi fiksua, ja opetan sua modaamaan elämän ja päivien mukaan kokonaisuutta fiksuksi ja sinulle sopivaksi.

 • PK-harjoittelu on kevyttä, mut ei tarvitse olla tylsää! Tapoja tehdä on monia! Minulta ei ideat lopu ihan heti kesken hei! Ja salee löytyy tapa ja tapoja, joista sä tulet pitämään! Et vaan ehkä vielä tiedä sitä ;) Ja toki meitä on moneksi, huomioin aina yksilöllisyyden - sun ei tarvii kokeilla uusia lajeja ja tapoja sen kummemmin jos et halua :).

  VAUHTIKESTÄVYYS >>>

 • Pk-harjoittelun ohella tehdään myös vk-treeniä, sillä halutaan, että sydämen iskutilavuus kasvaa ja elimistön kyky käyttää happea kehittyy.
  Yleinen virhe on, että vahingossa treenataan pk:n sijaan vauhtikestävyyttä. Ja että vk-lenkit onkin maksimikestävyyttä. Harjoitellaan liian kovaa.

 • Vain pieni osa harjotteilun kokonaisuudesta tulisi muodostuu tästä. Treeneissä saattaa tulla pienesti hiki, tämäkin on vain keskiraskasta menoa.

 • Nämä treenit ovat vaihtelevia ja niissä voidaan hieman leikitellä eri tavoin intervalleilla tai vedoilla, eri tyylein ja lajein, vauhtileikittelyin...

      MAKSIMIKESTÄVYYS >>>
      ( + NOPEUSKESTÄVYYS)

 • Vain pieni osa harjoittelusta tulisi olla tätä, ja vasta kunnon salliessa (kuntoilijat vasta myöhemmin, kun kuntoa on parannettu ensin hieman pidempi aika ja kehoa (niveliä, jänteitä, lihaksia) totutettu rauhassa harjoitteluun. Monesti vahingossa luullaan, että kestävyysominaisuudet kehittyvät, kun tätä tehdään paljon. Riskinä on sitten palautumisen ongelmia, sairastumisia, loukaantumisia, rasitussärkyjä yms. Ole fiksu, tee fiksusti, opetan ja ohjaan sua. Oon sun tukena.

 • Mk-harjoittelussa oleellisinta on oikea teho, ja se on harvoin edes sen 100%...

 • Nämä treenit pistää puuskuttamaan. Ohjelmoinnissa nämä voidaan tehdä hyvinkin lyhyinä ja tehokkaina, taikka sitten, kun kunto alkaa parantua, voit kokeilla pidempiä intervalli kokonaisuuksia.

 • Tarpeen mukaan laji ja tavoite kohtaisesti harjoitella nopeuskestävyyttä lajispesifisti kun se on fiksua.


  FEEL GOOD >>>

 • Hyvää oloa, flowta, onnistumisia, iloa, nautintoa ei unohdeta!

 • Energy valmennuksesta on olemassa jo kaksi 3kk kautta - voit aloittaa kummasta vain. Toinen kausi keskittyy rentoon, joustavaan, iloa ja hyvää oloa tuovaan liikkumiseen + mindsettiin ja toinen kausi peruskuntoliikunnan perusteisiin. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, kummasta haluat aloittaa <3

LUE BLOGISTANI ARTIKKELI FIKSUSTA NOUSUJOHTEISESTA KESTÄVYYSHARJOITTELUSTA TÄSTÄ

SPESIAALI OSAAMINEN KESTÄVYYSOHJELMOINTEIHIN

 

Perus- ja k​estävyyskunnon (aerobinen kapasiteetti) kehittäminen on yksi erikoisosaamistaidoistani liikunta-alan ammattilaisena, perusonal trainerina ja valmentajana.​ Pt-valmennettavilleni olen tehnyt kestävyyskunnon kehitykseen ohjelmointeja jo seitsemättä vuotta. Oma valmennuskonsepti TEHO (nykyinen ENERGY) syntyi tammikuussa 2020 ja se on ollut suosittu ja pidetty! 

 

Kestävyyslajit ovat aina olleet myös omassa suosiossa. Lapsesta saakka olen nauttinut niin hiihdosta kuin pyöräilystä ja metsässä/ luonnon äärellä juoksemisesta (ratsastamisen lisäksi). Omien alautumisongelmien kanssa painiessa 2014-2019 (harrastessani aktiivisesti kuntosaliharjotitelua, painnonnostoa ja corossfitiä) alkoi lisäopiskelu, joka sitten lähti kiinnostamaan myös muita. Kiinnostus ja intohimo tähän(kin) hommaan kumpuaa aidosti sisältäni. Palautumisen haasteiden jälkeen olen (onneksi) oppinut myös rauhoittumaan, nauttimaan rauhallisemmasta liikkumisesta, löytänyt yhteyden omaan kehooni ja siihen, minkälainen harjoittelu minulle sopii.

Nautin flown tunteesta ja liikkumisesta milloin mitenkin

Vaellan vuorilla ja tuntureilla, teen pitkiä ja lyhyitä reissuja, jalan/ lumikenkäillen/ maasto- tai maantiepyörällä, yleensä riippari mukana kevyillä kantamuksilla. Tai retkiautollani maastopyörä/ riippari mukana - pääsee sit jo melkeinpä ihan mihin vaan nenä milloinkin haluaa mennä!
Liikun niin lähimetsissä kuin Lapin luonnon lumosssa tai Esapanjassa/ Kreikassa vuorilla tai La Gomeran saarella jääkauden aikaisissa laurisilva metsissä haikatetessa.

R-A-K-A-S-T-A-N liikettä.

Myös juosta myös poluilla, joogata...

Ja valmentaa! Auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja löytämään omat juttunsa.

Nautin myös itseni sopivasta haastamisesta, monipuolisesta harjoittelusta ja taitojutuista & joogasta.

Teen yleensä sitä mitä huvittaa, mutta fikusti ja tällähetkellä harjoittelen 100km vaellusta varten (teen systemaattista ohjelmointia, jonka olen itse tehnyt itselleni). Ammattiatioani täydennän vuosittain opiskelemalla uutta, kursseilla tai avoimen yliopiston oppinnoilla yms.

   - COACH Annika M.

LEVEL 1.

ENERGY  B A S I C

Sopii aloitelijalle, kuntoilijalle tai aktiivisemmalle liikkujalle, jolla ei juuri ole kokemusta systemaattisesta peruskestävyysden tai kestävyyden harjoittamisesta,  joka haluaa fiksut keinot joilla edetä ja kehittyä.

Jo yhden kerran harjoittelulla saadaan lyhytaikaisia tuloksia, etenkin jos se yhdistetään vielä luontoon. Terveyshyödyt ja kunnon kehittyminen, eli positiiviset seuraukset alkavat näkyä selvemmin 2-6kk harjoittelulla - tämän vuoksi suosittelen pidempää valmennuksessa oloa, jotta saavutat tavoitteitasi ja harjoittelet fikusti, mutta up to You!

 • Kestävyysharjoittelua lisätään pikkuhiljaa noin 2,5h viikkotasolle, noin kolme lenkkiä viikossa + aktiivisemmalle vapaavalintainen extralenkki - tätä opetan soveltamaan oman tämän hetken elämääsi sopivaksi

 • Ohjelmointi saatavilla tuntumalla tai sykemittarilla tehtäväksi - autan molempiin!

 • Ohjeistan ja annan keinoja täyslepopäivään ja  aktiiviseen lepopäivään - pyrin aina kertomaan miksi ja miten.

 • Matalan kynnyksen vapaavalintaiset testilenkit -  ei millään tavalla pakollista! + extra testi (halukkaille, kunnon mukaan)

 • Jaksotettu ohjelmointi etenee 4 viikon sykleissä ohjaten sinua kohti tavoitettasi (esim. jaksat pidempään 2/5/8 km matkan haluamallasi lajilla, kevyellä teholla tai parempi palautuminen, - ohjelmointi suuntaa näihin ja hyvän fiiliksen liikunnan lisäämiseen)

 • Saat myös kuukausittain tietoa ja käytännön ohjeita tukemaan harjoittelua (tietoiskuja,  MOVEMENT liiketä: liikkuvuutta ja voimaa, kehon monipuolista toimintaa tukevat liikkeet: aktivoiva lämmittely/ + palauttava kehonhuolto, videoituina).

 • Valmennus on itsenäinen, yksilöllisesti tavoitteet ja tason huomioiva, ohjaan sinua tekemään valintoja, niin miten se on sinulle  parhaaksi ja autan, jos sinulla on kysyttävää - saat kysyä fb- ryhmässä!

 

19,90e/ kk

- sitoutumuksetta! Mukaan pääsee joka kuukauden ensimmäinen maanantai, jos pienryhmässä on paikkoja vapaana - kysy!

Asiakkaan antama palaute:
 

" Ohjelmointi selkeää ja helposti ymmärrettävää.

Parasta ohjelmoinnissa/ harjoituksissa oli se, että harjoitukset olivat sopivan pituisia. Liian pitkistä treeneistä olisi kynnys aloittamiseen kasvanut huomattavasti. Tehokasta ja helppoa siis - lähtötasosta huolimatta!

Annika valmentajana on ihanan lempeä ja rohkaiseva sekä neuvoo perusteellisesti, selkokielellä. Kannustaa suoritukseen, mutta myös yhtälailla palautumiseen.

Hienoa, että ohjelmoinnissa on huomioitu lepo yhtä tärkeänä kuin itse treeni.

Kiitos Annika <3"

LEVEL 2.

ENERGY  BASIC personal
 

Sopii kuntoilijalle/ aktiiviliikkujalle/ urheilijalle, joka haluaa henkilökohtaisen ohjelmoinnin tavoitettaan ja itseään varten tai omaa lajian varten.

Minulla on ollut valmennuksessani mukana esim. corssfittajia (myös kilpailevia), vaeltajia, pesäpalloilija, pyöräilijöitä, parempaa palautumista tavoittelevia ja omaksi iloksi kuntoilevia... Aerobiseen kapasitteettiin kannattaa panostaa palautumiskapasiteetin lisäämiseksi sekä harjoittelukokonaisuuden on hyvä olla tasapainossa - tiesitkö, että 80% harjoittelun kokonaisuudesta tulisi olla peruskestävyys teholla? Ja se peruskestävyysalue on 40-70% - kaikkea tarvitaan, kaikelle on paikkansa. Opetan sua. Hyödyt  paremmasta palautumisesta, tehontuottokyvystä ja taloudellisuudesta - kehityt, jaksat ja pärjäät paremmin.

​​

 • Tavoitteesi & tilanteesi mukaan kestävyysharjoitelua sen verran kuin haluat tai sitä kohden per viikko - pääset itse vaikuttamaan ohjelmointiisi paljon!

 • Harjoittelun määrää ja tehoa nostetaan pikkuhiljaa kohti sulle sopivaa kokonaisuutta

 • Voit harjoitella sykemittarilla tai ilman

 • Matalan kynnyksen vapaavalintaiset testi, lajispesifisti -  ei pakollista! 

 • Jaksotettu ohjelmointi etenee 4 viikon sykleissä.

 • Saat myös kuukausittain tietoa ja käytännön ohjeita tukemaan harjoittelua (tietoiskuja,  MOVEMENT liiketä: liikkuvuutta ja voimaa, kehon monipuolista toimintaa tukevat liikkeet: aktivoiva lämmittely/ + palauttava kehonhuolto, videoituina).

Energy personal level 2 sisältää:

 • Henkilökohtainen ohjelmointi (jos liikut/ harjoittelet sykemittarilla, lasken sinulle arvivointiin perustuen mahdollisimman sopivat sykkealueet)

 • Yksilöllinen ohjelmointi huomioi sinut (toiveet, tavoitteet, rajoitteet, ajankäyttö...)

 • Valmennus on enimmäkseen itsenäinen  -  autan sinua enemmän alkuun ja sen jälkeen tarpeen mukaan mm. seuraan harjoittelupäiväkirjaasi ja ohjaan sinua kaipaamallasi tavalla fb-ryhmässä.

   

49 €/ kk

- alkuun 2kk, jonka jälkeen voit jatkaa kuukausittain niin kauan kuin haluat.
Sis. alkukartoituspuhelun (n. 30min) +  joka 3.s kuukausi "check-in" kartoituspuhelu (n. 30min). Mukaan joka kuukauden eka päivä - kysy lisää vapaista paikoista ja ilmoittaudu mukaan!

 

6kk valmennustarjous 285€

LEVEL 3.

ENERGY  P E R S O N A L
= yksilöllinen valmennus

Sopii kuntoilijalle/ aktiiviliikkujalle/ urheilijalle, joka haluaa henkilökohtaisen ohjelmoinnin (voi olla arviot tai testien mukaisilla sykealueilla tai tuntumalla). Helppoa ja mahdollisimman paljon sinulle räätälöityä. Mitä aikaisemmin ammattitaidolla tehty ohjelmointi otetaan mukaan kehittämään harjoittelua, sitä parempaa on kehittyminen ja voit saavuttaa oman huippusi - mikä se sitten sinulle onkaan <3 

(Lue myös level 2. kohta hyötyistä).

Lajeissa, joissa kestävyyden merkitys on suuri, esim. jos suoritys ylittää 2min & lajeissa, joissa toistuu useampia lyhyitä ja tehokkaita työjaksoja, esim; CrossFit, pallo- ja kamppailulajit, maastopyöräily yms tai lajeissa, joissa peruskestävyyttä tarvitaan pitkän luonteen takia, kuten ratsastus, tai pidemmät juoksut... vaaditaan hyvää perus- ja kestävyyskapasiteettia

Lihakset jaksavat työskennellä pidempään, suorituskyky tulee taloudellisemmaksi ja tehokkaammaksi (saat enemmän tehoja irti itsestäsi), treenikapasiteetti kasvaa, palautumien paranee, sykkeet laskee...

 • Kestävyysharjoittelua sun mahdollisuuksista, lajista, henkilökohtaisesta tavoitteesta ja tasosta (testitulokset kertovat, mihin meidän tulisi sinun kanssa kiinnittää huomio) sen verran kuin sinulle on tarpeen ja ,ahdollista  - kysy lisää niin jutellaan!

 • Halutessasi testit ohjeeni mukaan tai kynnystestit omakustanteisesti urheiluopistolla (kysy mahdollisuutta päästä kauttani alennettuun hintaan Lohjalle) sekä aloitus, -väli ja lopputestejä halutessasi apuna seuraamaan kunnon kehittymistä. Urheiluopiston testit tehdään yleensä joko 6 tai 12kk välein.-> kysy lisää näistä.

 • Saat myös kuukausittain tietoa ja käytännön ohjeita tukemaan harjoittelua (tietoiskuja,  MOVEMENT liiketä: liikkuvuutta ja voimaa, kehon monipuolista toimintaa tukevat liikkeet: aktivoiva lämmittely/ + palauttava kehonhuolto, videoituina).

ENERGY PERSONAL sisältää

 • Henkilökohtainen jaksotettu ohjelmointi, joka huomioi sinut ja kokonaisuuden (toiveet, tavoitteet, mahdollisuudet, rajoitteet, ajankäyttö, laji, harjoitus-/kilpailukausi, hormonikieto - mikä on sulle tärkeää, mä huomioin ja autan sua huomioimaan sitä...)

 • Ohjelmointi on yksilöllinen, etenee 4 vkon jaksoissa, perustuen kunto/tasotesteihin ja/ tai sun tavoitteeseen ja toiveeseen.. 

 • Valmennus on henkilökohtainen ja sisältää joka kuukausi puhelun ja whatsapp tuen - autan focusoinnissa ja tuen!

99e/ kk

minimi kesto 2kk- sen jälkeen ole niin kauan kuin haluat. mukaan milloin vain haluat - kysy vapaata paikkaan.

sisältää kuukausittain 30min valmennuspuhelun ja valmentajan etätuen whatsapilla.

Upgreidaa pt-valmennukseksi: ENERGY  P E R S O N A L
(katso yltä lisää)
+ viikottainen & "check-in" keskustelu, esim. harjoituspäiväkirjan seurantaan pohjautuen tai muulla sulle tarpeellisella focuksella 
+ psyykkistä hyvinvointia lisäten toiveaiheita
+ 30min PT-ETÄVALMENNUS kerran kuukaudessa
+ valmentajan tuki: saat viestitellä whatsappissa milloin vain minulle
(vastaan yleensä päivittäin, mutta vähintään arkisin 1-2 päivän sisään ja poikkeuksista sovitaan aina yhdessä)

OUTDOOR MOVEMENT ENERGY - minimi osallistuja 2 - haluatko tulla kaverin kanssa? kysy lisää!
Kehon toiminnallisuutta lisäävää monipuolista ja sopivan haastavaa harjoittelua, joka poikkeaa arjesta ja totutusta -> keho tarvitsee monipuolista liikettä ja lupaan että nautit siitä! Joka kerta eri teema, jossa hyödynnän: liikkuvuutta, voimaa, kehon hallintaa, tukilihaksia, suorituskykyä, kehonhuoltoa, lempeää liikettä, virtaavaa flowta... tarjolla monipuolista settiä sinulle modattuna! Autan ja ohjaan koko treenin ajan ja vastaan kysymyksiisi. 
Treeneissä kehitämme lisäksi vaihtelevasti esim. ketteryyttä, voimaa, liikkuvuutta, motoriikkaa... Saat myös lämmittely, jäähdyttely ja kehonhuoltovinkkejä. Treeneissä on välillä tehty myös testejä yhdessä esim. cooper  - kysy lisää ja tuu mukaan! 

Drop- in hinta outdoor treeneihin on valmennettavilleni 15€ ja muille 25€. Max 4 hlöä.
Sovitaan treenipäivät ja paikat yms. tarkemmat speksit erikseen, hieman riippuen teemasta ja toiveista! Yleensä Nummelassa.

ILMOITTAUDU ja KYSY lisää!

Palaute + saavutuksia

P1010497.JPG

ASIAKKAAN PALAUTE:

 • Valmennuksesta on ollut mulle tosi paljon hyötyä. Sen lisäksi että kunto on selkeästi parempi. Aluksi jännitti, että miten saan motivoitua itseni tekemään kaiken. Oon saanut hyvän rutiinin treenien suunnitteluun ja yleensäkin pk-treeniin. Oon löytänyt uudenlaista rentoutta tekemiseen ja oppinut ymmärtämään vaihtelevan intensiteetin treenin merkityksen.

 • Facebook-ryhmä on toiminut hyvin, vastaat nopeasti ja aidosti yrität löytää kullekin sopivimmat ratkaisut. Jos on tarvetta muutoksille, niin ne onnistuu aina joustavasti ja asiakkaan tilannetta kuunnellen. Muutenkin oot hoitanut kaikki tilanteet tosi hyvin ja joustavasti!

 • Ekstra-tietoiskut (vai mitä ne on 😄) on olleet kivoja! 

 • Ryhmätreenit oli kivat! Varsinkin se, että juostaan noita testejä yhdessä ja siinä on sitten alkuverkka ja loppujäähyt

 • Sun kaikkien matskujen graafinen ilme on tosi hieno!

SAAVUTUKSET

Asiakkaan yksi iso tavoite oli saada palautuminen paremmaksi, jaksaa töissä ja parantaa kuntoa.

FIRST BEAT -testin tulokset kertoivat, että tavoitteet on todellakin saavutettu erinomaisesti!

05/20: palautuminen hyvä, pisteet: 75/100

11/19: palautuminen kohtalainen: pisteet 49/100

Unen palauttavuus parani huomattavasti!

05/20: pisteet: 83/100

11/19: pisteet 35/100

Palautumisen parantuessa stressinsietokyky parantui ja palautumisesta tuli tehokkaampaa. Stressin ja palautumisen tasapaino kehittyi todella hyväksi valmennuksen aikana.

05/20: pisteet: 95/100

11/19: pisteet 55/100

Kunnon parantumisesta kertoivat testit, joissa huomattiin, että tehot lisääntyivät sekä peruskunto- että vauhtikestävyystestissä.

Cooper tulos parani matkalla +130m, luonnollisesti myös tämä kertoo lisääntyneistä tehoista ja vauhdista.

   -valmennettava (6kk) + jatkaa valmennuksessani
                   

Palaute + saavutuksia

Mikku du.jpg

​ASIAKKAAN PALAUTE:

 • Annika on osaava, innostava valmentaja.

 • Yhteistreenit oli tosi kivoja. Hyvät lämpät ja yhdessä tekemisen meininki ryhmässä.

 • Opin valmennuksen myötä arvostamaan pk- treeniä ja opin sen, että aina ei pidä treenata täysillä.

 • Oli hyvä, että alkuun selvitettiin sykerajat laktaattitestillä, ja ohjelmat oli sitten laadittu omien sykealueiden mukaan.

 • Ohjelmoinnin myötä löytyi ”uusia lajeja” ja omissa treeneissä edelleen mukana kävely, pyöräily ja uinti. Juoksumatkat ovat pidentyneet.

 • Tavoitteena oli kohottaa peruskuntoa ja nopeuttaa palautumista. Onnistuminen näkyikin niissä lopputesteissä.

SAAVUTUKSET

Asiakkaan laktaattitestin tulokset kertoivat parantuneista tehoista, treenikapasiteetin lisääntymisestä ja palautumisen parantumisesta:

 • Anaerobinen kynnysraja kasvoi 5 lyöntiä/ min

 • Aerobinen kynnysraja kasvoi 5 lyntiä/ min

 • Palautussykkeet laskivat 1-4min kohdilla
  n. 10-15 lyöntiä per minuutti

           - valmennettava (6kk)
                     

Kuvassa BALANCE -valmennettavani @miiramari​ | Kuva: @hingane

Palaute + saavutuksia

Miikku.jpg

ASIAKKAAN PALAUTE

" Itselläni koko ohjelmointi meni enemmän ja vähemmän palautumisen harjoitteluun.

Koronakevät toi uudenlaisia haasteita ja kehoni on (näköjään) erittäin herkkä reagoimaan stressiin.

 

Annikalta sain avaimet lempeämpään harjoitteluun ja itselleni valmennuksesta jäi käteen ennen kaikkea kyky paremmin lukea itseäni, mitä minä ja mun keho tarvitaan ja olen itselleni armollisempi kuin ikinä ennen elämässäni. Se jos mikä on ihan parasta!

 

Matka jatkuu nyt itsenäisesti, mutta Annikalta saadun ohjelman mukaan menen rauhaksiin itsenäisesti eteenpäin.

 

Valkkuna Annika ottaa suojattinsa yksilöinä huomioon kuten tässäkin nähtiin. Ei menty ihan perus tehon puitteissa mun kanssa, mutta olen tähän tyytyväinen."

SAAVUTUKSET:

Asiakas on oppinut valtavan tärkeitä asioita, joilla pärjää pitkälle!
 

 • parempi palautuminen

 • parempi itsetuntemus ja oman kehon tarpeisiin regointi

 • armollisuuden löytäminen

           - valmennettava (6kk)