ENERGY

SEURAAVAT yhteisaloitukset pienryhmissä 6.6.22
- yksilövalmennukseen milloin vain -> kysy vapaita paikkoja! Nyt on tarjolla heti 1 paikka, ens kuussa avaan 4!

K E S Ä T A R J O U S sivun alaosan tuntumilta!

Yleisesti noin 80% liikunnasta tulisi tapahtua peruskestävyysliikkeestä - puhutaan sitten kunto- tai hyvänmielen- aktiiviliikkujasta tai urheilijasta. Tarvitaan tasosta ja suunnasta/ tavoitteesta riippumatta runsaasti matalan intensiteetin harjoittelua - miltä sun harjoittelun kokonaisuus näyttää?

Yleinen virhe on tasosta riippumatta siinä että mennään liian kovaa - intensiteetti on liian iso. Myös määrät nousee turhan rajusti - saatetaan lähteä heti ajatuksella no mutta nyt lähtee!

Tässä on jo 2 suurta riskiä alipalautumiselle tai jopa ylikuntoon tai ylirasitustilan, joka on myös kuntoilijalla yleistä/ rasitusvammalle tai -särylle/ loukkaantumiselle /sairasteluun tai jopa sairastumiskierteelle...

Lisäksi se voi johtaa siihen, ettei kehitystä tapahdu, kuten haluaisit ja kuten voisi.

Riittävän hyvä peruskunto on siis tärkeää jokaiselle - myös työstä tai opinnoista tai kotivanhemmuudesta tmv. ja elämästä yleensäkin palautuu riittävän hyvin, kun peruskunto on riittävän hyvä.

Se suojaa terveydeltä ja tuo kykyä palautua ja sietää stressiä. Tuo jaksamista sekä arkeen että liikkumiseen. Liikkuminen tuntuu helpommalta ja kotona jaksaa muutakin kuin vain käydä töissä tai hoitaa velvollisuudet.

Usein matalan tehon liikuntaan ei kiinnitetä huomiota, ainakaan tarpeeksi, ja tämä kun on se isoin asia mikä kehittää - sekä palautumista, että listäten työskentelykapasiteettia, eli kasvattaen kuntoa, tai sitä stressinsietokykyä.

Ilman riittävää peruskuntoilua pohjalla on kuin aloittaisi talon rakennuksen katosta -> eihän se ole pitkällä tähtäimellä kannattavaa, jos perustukset eivät ole kunnossa ennen katon asennusta.

Onneksi nykyään puhutaan jo enemmän siitä, että avain onneen ja hyvään, tai siihen mitä haluaa, ei löydy pikaratkaisusta, eikä oikoteistä. Avain on perusasioissa. Merkityksellisyydessä. Positiivisissa kokemuksissa. Onnistumisissa ja pystyvyyden vahvistumisessa.

Autan sinua löytämään tarkoituksenmukaisuuden harjoittelustasi. Kannustan ja tarjoan keinot fiksuun peruskuntoiluun, jolla saat lisää jaksamista arkeen tai omaan lajiisi, parannat palautumista fiksusti!

 

Annostelemalla oikein, lisäät kehon ja mielen yhteyttä, teet asioita joista pidät - jotka on sulle tärkeitä ja merkityksellisiä. Niin miten sä tykkäät tehdä. Lisäät hyvää sun tapaan.

KENELLE VALMENNUS SOPII?

Esim. jos haluat:

~ kokea liikkunasta flow´ta

~ saada energiaa arkeen tai omaan lajiin, tuntea olon energiseksi

~ kokea onnistumisen tunteita liikunnasta tai myös jos haluaisit olla liikunnallisempi (suosittelen FEEL GOOD ja INTUITIVE -jaksoja)

~luoda fiksuja liikkumisen rutiineja, jotka mukautuu elämän pyörteissä

~ löytää tasapainoa liikkumisen kokonaisuuteen ja parantaa palautumista

~ parantaa liikunta-suhdettasi (suosittelen FEEL GOOD -jakso!)

~ saad keinoja fiksuun peruskuntoharjoitteluun, ja tutkittua tietoa siitä (suosittelen LET´S GO -jakso!)

~ liikkua vähemmällä intensteetin tarpeella pidempiä kestoja , saada lisää helpoutta ja jaksamisen tunnetta, keveyden tunnetta, sujuvutta

~ kehittyä fiksusti/ kehittää kuntoa fiksusti

~ saada inspiraatiota monipuoliseen liikkumiseen

~ lisätä yhteyttä itseen, liikkua aidosti hyvää tehden (suosittelen INTUITIVE -jaksoa!)

 

Minulla on ollut valmennuksessani mukana esim.  corssfittajia (kilpailevia ja harrastavia), vaeltajia ja retkeilijöitä, pesäpalloilijoita, uimareita, pyöräilijöitä (maasto- ja maantie), parempaa palautumista tavoittelevia ja omaksi iloksi kuntoilevia...

Aerobiseen kapasitteettiin kannattaa panostaa palautumiskapasiteetin lisäämiseksi sekä harjoittelukokonaisuuden on hyvä olla tasapainossa - sen lisäksi, että 80% harjoittelun kokonaisuudesta tulisi olla peruskestävyys teholla, on peruskestävyysalue on 40-70% maksimisykkestä, jos sitä seurataan, ja kaikkea tarvitaan tätä tarvitaan, kaikelle on paikkansa. Opetan sua. Hyödyt  paremmasta palautumisesta, tehontuottokyvystä ja taloudellisuudesta - kehityt, jaksat ja pärjäät paremmin. Voit myös harjoitella pelkästään tuntumalla - opetan sua tunnistamaan eri tehoalueet kehon tuntemuste perusteella!

 

Lajeissa, joissa kestävyyden merkitys on suuri, esim. jos suoritys ylittää 2min & lajeissa, joissa toistuu useampia lyhyitä ja tehokkaita työjaksoja, esim; CrossFit, pallo- ja kamppailulajit, maastopyöräily yms. tai lajeissa, joissa peruskestävyyttä tarvitaan pitkän luonteen takia, kuten ratsastus tai pidemmät juoksut tai vaellus tai retkeily... vaaditaan hyvää perus- ja kestävyyskapasiteettia.

Lihakset jaksavat työskennellä pidempään, suorituskyky tulee taloudellisemmaksi ja tehokkaammaksi (saat enemmän tehoja irti itsestäsi), treenikapasiteetti kasvaa, palautumien paranee, sykkeet laskee...

Miltä kuulostaa? 

Lähdetkö mukaan tälle matkalle mun kanssa, löytämään lisää flow´ta sun liikkumiseen?

Valmennukseni tavoite on huomioida sinut yksilönä, tuoda nauntitoa ja hyvää fiilistä lenkkeilyyn! Uskon, että löydät sun flow´n tai että saat vahvistettua sitä, kuten monet monet muutkin aiemmat valmennettavani ovat tehneet!

Minulla on sinulle loistava kokonaisuus ja suunnitelma, joka mukautuu sun tarpeisiin! 

Tuu mukaan!

Laita het viestiä vaikka instassa!

Terkuin,

COACH Annika M.

ON FIKSUA HUOMIOIDA KEHOASI
sun tilanne, liikkumisesi tarkoituksen mukaisuus ja kehosi kapasiteetti
- Käsittelen jokaisen tilanteen alkuun henkilökohtaisesti! Autan sua.

Suurin osa liikkumisen kokonaisuudesta, kuntotasosta riippumattamikä sitten onkaan se sinulle tällä hetkellä sopiva määrä (kehosi yksilöllinen palautumisen kapasiteetti), on fiksua olla kevyttä liikkumista, sellaista joka ei juuri tunnu, muuallakuin ehkä mielessä, kun mieli oppii nauttimaan siitä.
Peruskuntoharjoittelun ei tarvitse olla tylsää. Se voi olla juuri sellaista, mistä sä pidät tai voisit pitää. Sellaista, mikä sekä sopii sun arkeen, että tuo siihen iloa.
Jos et tiedä, kokeillaan ja otetaan selvää! Mä autan inspiroimalla!

Kaipaatko muutosta? Mihin?
Se voi olla yhtälailla liikkunnan ilon löytäminen, retkeilyn lisääminen, flow´n tunteen saavuttaminen, kuin jaksavuuden parantuminen tai pystyvyyden tunteen lisääntyminen tai mikä vaan sulle tärkeä asia. Tuu mukaan mun valmennukseen, niin jutellaan!


Suuntasi kirkastamisen jälkeen pieni muutos on usein riittävä ja fiksu. Muutoksen tulee olla mahdollisen tuntuinen sun arkeen! Kasvatetaan pystyvyyden tunnetta heti alusta saakka. Vaikka liikkumisesta on oikeastaan AINA hyötyä (jos kehon kyky on huomioitu), niin mitä fiksummin peruskuntokausi ohelmoidaan heti alusta, sitä pidempään ja helpommin saadaan kehitystä aikaan tai sinne muutosta, mitä toivotaan. Ja hei, se kehitys mitä sä haluat, voi olla ihan mikä vaan sulle merkityksellinen asia! Yhtälailla kunto, jaksavuus, ilo, rutiini... Mikä vaan.

Jos kyseessä on kunto tai palautumisen kapasiteetin kasvattaminen, niin elimistö sopeutuu suhteellisen helposti ja siksi nousujohteisuutta tulee saada melko säännöllisesti aikaan - silti riittävän pienellä muutoksella. Mä autan sua kohti tarpeen mukaisia pieniä mahdollisia muutoksia.
Liikesuunnitelmassa muuntelemme liikkumisen kestoa, tehoa ja toistotiheyttä sun oman kehon havainnoimisen ja niiden perusteella tekemiesi muutosten ohessa. Autan sua näissäkin! Lisäillään liikettä sopivasti ja maltilla, jos ja kun se on tarpeen. Huomoidaan sun suunta ja mieltymykset sun kehon palautumiskyvyn ohella - siten homma on fiksua!

Kun aerobinen peruskestävyys kehittyy, voidaan harjoittelun painopistettä siirtää enemmän tehoharjoittelun puolelle, ja silloin puhutaan vauhtikestävyydestä. Kun kunto kasvaa, ja keho sopeutuu sopivasti aiempaan liikkumiseen, voidaan tarpeen mukaan tuoda harjoitteluun mukaan (VAIN HIEMAN!) maksimikestävyysharjoittelua - jos se on tarpeen. Autan siinä, mikä on sinulle sopivasti ja milloin!

 

Tavoitteeni on, että löydät sinulle sopivan balanssin määriin ja mieltymyksiin miten tehdä jo ensimmäisen kuukauden aikana. Jos sinulla on palautumisen haasteita ja kuormitusta pidemmältä ajalta, suosittelen henkilökohtaista personal -valmennusta.

LET´S GO -jaksolla keskitytään peruskuntoilun saloihin - miten liikkua fiksusti, miksi ja miten sen saa sopimaan omaan elämään ja tavoitteeseen. 12 viikon jakson päätavoite on kasvattaa aerobista peruskestävyyttä luoden pohjaa kovemmalle harjoittelulle tai kasvattaen palautumisen kapasiteettia. Harjoittelulla kehitetään lihasten hapentottokykyä ja parannetaan hapen saatavutta lihaksissa. Valmennus painottuu tutkittuun tietoon ja tietoiksuihin, tarjoan myös keinoja erilaisiin tilanteisiin!

FEEL GOOD -jaksolla lisätään liikunnan flowta ja keskitytään hyvän kasvattamiseen; liikunnan iloon ja helppouden & sujuvuuden tunteeseen, liikkeen tuomaan nautintoon.  Sen kummempia suuntia ei tarvita - nämä ovat jo aivan riittäviä suuntia! Ihana esim. lomalle tai vapaamman kesän ajalle <3 Valmennus painottuu psyykkisen hyvinvoinnin lisäämiseen ja sisältää teeman mukaisia harjoituksia.

INTUITIVE -jakolla liikutaan kehoa kunnoittaen ja huomioiden. Autan kuulemaan kehosi viestejä ja reagoimaan niihin. Vahvistetaan yhteyttä suhun! Tästä valmennuksesta suorittaminen pidetään kaukana. Jos haluat päästää siitä irti, tai luoda uusia rutiineja, tai liikkua yleensäkin sinulle hyvää tehden, tämä on sulle! Valmennuksessa ohjaan sua 6 eri teemalla videoiden ja harjoitusten + tietoiskujen kera. Ohjaan myös kehoa kunnoittavaan ravitsemukseen.

Minulta saat inspiraatiota ja keinoja koko valmennuksen ajan. Valmennusalustan chatti on avoinna koko valmennuksen ajan - saat kysyä ja pyytää tukea henkilökohtaisesti minulta.

 

Yksi mun missio valmentajana on tehdä näkyväksi peruskuntolun innostavuutta, monipuolisuutta ja vaihtelevuutta! Pieni panostus riittää ja on just hyvä!

Voit ilmoittautua tästä 6.6 alkavaan pienryhmävalmennukseen!

P2280359_edited.jpg

MINDSET tukee fiksua liikuntauhdetta
- liikettä, joka tuo hyvää mieltä, iloa ja onnistumisen tunteita.
Vahvistetetaan psyykkistä hyvinvointia, sillä sieltä lähtee kaikki!

Autan sua liikuttamaan sun kehoa niin, että sinä voit aidosti hyvin. Saat lisää energiaa arkeesi ja palautumisen kykyä kehollesi, hyvää fiilistä ja onnistumisen tunteita! Liikesuunnitelmissa ohjaan sinua suunnan kirkastamisessa ja seurannassa, pohtimaan eri asioiden merkitystä sinulle ja suuntaamaan focusta sinulle aidosti merkityksellisii asioihin. Harjoitukset ohjaavat sinua tunnistamaan kehosi ja mielesi viestejä ja kuulemaan sinua.

LET`S GO -jaksolla autan sua kirkastamaan tavoitettasi ja ohjaan siinä, mikä on fiksua: hyvä tavoite on yleensä jollain tapaa mitattavissa tai tunnettavissa - autan tässäkin! ja mietitään kumpi sulle on tarpeen. Hyvä tavoite on realistinen eli mahdollinen. Se voi vaatia ponnisteluita, mutta ei liikaa, sillä muuten se estäisi tavoitteeseen pääsyn ja homma tyssäis jossain vaiheessa, ylensä ennemmin kuin myöhemmin. Liian suuri tavoite tai muutos estää muutoksen. Hyvä tavoite on merkityksellinen ja sisäsyntyinen, tuo motivaatiota (eli jatkumoa), innostusta, iloa ja auttaa sua suuntaamaan energiaa kohden sun tavoitetta/ suuntaa! Kun nautit matkasta, joka on tavoitetta tärkeämpi, se lisää hyvää flow´ta - nautintoa, iloa ja merkityksellisyyttä. 

Saat myös inspiraatiota ja keinoja innostavien videoiden muodossa, esim, porrasvideo -tekniikat x 6 +3, flow ja mindfulness 13´, säärten ja jalkapohjien huolto, lonkkien vahvistus ja lantion hallinta...

FEEL GOOD -jaksolla erityisesti autan sinua vahvistamaan psyykkistä hyvinvointiasi. Tarjoan tutkittua tietoa ja keinoja mm. onnistumisten tunteiden lisäämiseen, pystyvyyden kokemiseen, itseluottamuksen vahvistamiseen, kehon ja mielen yhteyden lisäämiseen, flow´n tunteen lisäämiseen.

Saat tässä jaksossa flow-liikehetki videoita, joissa vahvistetaan yheyttä omaan kehoosi.

INTUITIVE -jaksolla ohjaan sua kuudella eri teemalla liikkumaan intuitiivisesti;
1. FOCUS: INTUITIIVISYYS; intuitiivinen liike tarkoittaa lyhyesti sanottuna kehon tarpeita ja viestejä kunnoittavaa liikettä. Autan vahvistamaan tätä mm. sinulle tärkeillä valinnoilla.

2. FOCUS: KEHOSI VIESTIT; kuuletko ja tunnistatko kehosi viestejä? Ovatko ne kuiskauksia vai huutoja?

3. FOCUS: YHTEYS ITSEEN; liikkumista sun tapaan, sun tilanteeseen sopivasti, kehon viestejä helpommin huomaten ja yhteyttä itseen lisäten.

4. FOCUS: ON YOU; minkälaisesta liikkeestä sun keho pitää aidosti just nyt? Entä mieli? Miten niiden balanssia voisi liätä?

5. FOCUS: TUNNE; voisiko toivomansa vaikutukset tuntea tai tietää? Mitä on aidosti tarpeen mitata ja onko?

6. FOCUS: FEEL GOOD & FLOW; valitse tietoisesti ja nauti matkasta! Mahdollista tämä! Autan sua!

P5040944.JPG

KEHOSI YKSILÖLLINEN PALAUTUMISEN KAPASITEETTI HUOMIOIDEN

On tärkeää liikuttaa kehoaan sen verran ja sillä intensiteetillä ja lajilla, mitä sun kehon palautumisen kapasiteetti antaa myöden. Niin, että liikunta lisää hyvinvoinnin kokonaisuutta (ja tunnetta siitä!) sekä tuo aidosti terveyttä. Jos vain harjoitellaan, välittämättä sun kehon sopeutumisen kyvystä, päädytään liialliseen kuormitukseen. Liike on lääke vain jos se annostellaan oikein. Jos vain koitetaan liikkua, välittämättä onnistumisen ja hyvän kokemasta, ollaan myös vaarassa!
Ole siis fiksu <3

Autan sua tunnistamaan, mikä on fiksua, mikä on tervettä, ja miten sovellat liikesuunnitelmaa erilaisissa tilanteissa arjen pyörteissä.
Personal -versiossa suunnitellaan tietenkin yhdessä sun tilanteeseen sopiva pohja!

P5020859.JPG

Riippumatta siitä, minkä jakson tästä valmennuksesta valitset (laita viestiä vaikka instassa tai säpöä, jos kaipaat apua valinnassa!), saat minulta liikesuunnitelman,

joka mukautuu sun elämään, tukee sun suunnassa ja toiveissa. Opetan sua modaamaan elämän ja päivien mukaan kokonaisuutta fiksuksi ja sinulle sopivaksi, sekä huomioimaan palautumisen tarpeen, joka on myös sun suuntaan pääsemisen ja kunnon kehittymisen (ja hyvinvoinnin ja terveyden) edellytys.

 

Aloitetaan omasta pohjastasi, suunnataan kohden fiksua kokonaisuutta, joka johtaa sun suuntaan, johon matkataan pikkuhiljaa. Maltti on valttia ja mä autan sua säilyttämään sen, tai löytämään sen, kuitenkin niin, että motivaatio säilyy ja terpeen mukaan kasvaa! Lisätään liikkeen intensiteettiä JA/ TAI kestoa sun keholle sopivaa tahtia, jotta saadaan aikaan nousujohteista kehitystä sun haluamaa kohden, innostus säilyttäen, onnistumisia ja pystyvyyden tunteita lisäten.

Tämä on inhimillistä valmennusta - huomioidaan sinut ja sun elämä, ja siihen vaikuttavat eri tekijät. Autan sua ja olen tukenasi. Saat kysyä!

Valmennus tapahtuu laadukkaalla valmennusalustalla, voit osallistua mistä ja miten vain ja edetä sinulle sopivaa tahtia. Voit myös poimia sinulle mieluisat aiheet. Ei kaikille kaikkea, vaan jokaiselle jotakin - on ajatukseni siinä, minkälainen verkkovalmennuksen materiaali on valmennuksen pohja. Pyrin aina lisäämään valmennukseen sellaista, jota siellä ei ole, jos toivot jotain tiettyä teemaa lisänä, eikä sitä viellä valmennuksessa ole. Eli kehitän valmennuksiani jatkuvasti palautteen ja tarpeen mukaan!

 

Pääset valmennettavieni suljettuun fb-communityyn, jossa saat tukea, inspiraatiota ja vinkkejä. Voit myös lähettää minulle valmennusalustan chatissa priva viestiä!

Läpi valmennuksen ohjaan sua vastuullisesti, lisätään hyvinvointia ja kuljetaan sun suuntaan pienilla mahdollisilla teoilla, parantaen kehonkuuntelun taitoa ja huomiointia, yhteyttä itseesi. Tehdään pieniä juttuja, joilla on positiivinen vaikutus nyt heti ja myös pitkällä tähtäimellä.

Pienryhmävalemennuksessa käsittelen jokaisen tilanteen henkilökohtaiseti ja autan sut alkuun sun toivomassa suunnassa!

Valitsemalla personal- version autan myös kuukausittaisisissa valmennuspuheluissa sua suunnissasi ja tuen koko valmennuksen ajan myös whatsapissa.

Esimerkkejä, joilla voit panostaa peruskuntoosi:
- lämmittelyt ja jäähdyttelyt: fiksun harjoittelukokonaisuuden tukeminen
-> tarjoan keinoja fiksuun tutkittuun tietoon aktivoivasta lämmittelystä ja video-ohjeita, joilla voit panostaa ja kehittää peruskunnon lisäksi koordinaatiota, motoriikkaa, tukilihaksia ja liikehallintaa, esimerkiksi keskivartalon ja lantion alueen hallintaa sekä tasapainoa. Ja nämä vaativat vain hieman aikaasi! ihan vaikkapa 1min panostus pari kertaa viikossa on jo alku! Voit myös käyttää aikaa vaikka 5 tai vaikka 15min. Autan sua!

- pilates ja jooga: erinomaisia muotoja liikkua peruskuntoa kasvattaen: ne, kenellä on haasteena saada syke pysymään alhaalla, tai oma lempparilaji on kovatehoinen, tekee oikein hyvää! Jos on palautumisen haasteita, tämä toimii takuulla! Autan määrissä ja keinoissa - saat myös mun kuvaamia movement -liikehetkiä, joissa olen ottanut vaikuttita näistä lajeista. Hengityksen tahtiin liike tuo myös yhteyttä kehoon ja sopii myös uupumisen ehkäisyyn.

- luonnossa liikkuminen! ah, luontoa havainnoivat liikehektet ovat parasta tukemaan palautumista ja hyvää mieltä - ja tuomaan peruskuntoa! Mikä olis sulle mieluinen väline tai laji tai tapa/ paikka? Vaikka retkeily, hiihto (monelle perinteinen on hyvä pk-lenkeille), polkujuoksu, melonta, sauvakävely, uinti tai luonnon tarjoamien mahdollisuuksien hyödyntäminen - esim. kannot, kivet...

Autan myös tukemaan harjoittelua fiksulla ravitsemuksella, mm. miten harjoittelun aikana kannattaa syödä tai nesteyttää itseään, mm. harjoitteluvireyden ylläpitämiseksi ja liikkumista tukien.

Olen palautumiseen erikoistunut liikunta-alan ammattilainen ja urheiluravitsemuksen asiantuntija.

Tervetuloa valmennukseeni!

Terkuin, COACH Annika M.

ENERGY BASIC

PIENRYHMÄVALMENNUS
(MAX 10 OSALLISTUJAA)

Sopii peruskestävyydestä ja kehoa kunnoittavasta liikkeestä kiinnostuville aloitelijalle, kuntoilijalle tai aktiivisemmalle liikkujalle, joka haluaa fiksut keinot oman suunnan tähtäämiseen.

Jo yhden kerran harjoittelulla saadaan lyhytaikaisia tuloksia, etenkin jos se yhdistetään vielä luontoon. Terveyshyödyt ja kunnon kehittyminen, eli positiiviset seuraukset alkavat näkyä selvemmin 2-6kk harjoittelulla - tämän vuoksi suosittelen pidempää valmennuksessa oloa, jotta kuljet vakaasti kohti sinun suuntaasi tai tavoitteeseesi. Esim. stressinsietokyvyn kapasiteetin parantaminen vie 6kk.

 • Kestävyysharjoittelua lisätään pikkuhiljaa MAXIMISSAAN noin 2,5h viikkotasolle (pohjana terveysliikunta-suositukset).  Suuntana on noin 1-3 lenkkiä viikossa (jotka ovat siis pääosin kevyitä) + LET´S GO jaksolla aktiivisemmalle vapaavalintainen extralenkki. Opetan soveltamaan oman tämän hetken elämääsi sopivaksi

 • Ohjelmointi saatavilla tuntumalla tai sykemittarilla tehtäväksi - autan molempiin!

 • Ohjeistan ja annan keinoja täyslepopäivään ja  aktiiviseen lepopäivään - pyrin aina kertomaan miksi ja miten.

 • LET´S go jaksolla on matalan kynnyksen vapaavalintaiset testilenkit -  ei millään tavalla pakollista! 2 niistä on hyvin kevyitä, 1 vauhtikestävyys. Aiemmin kestävyysliikkuneille extra testi.

 • Jaksotettu liikesuunnitelma etenee 4 viikon sykleissä ohjaten sinua kohti suuntaasi (esim. jaksat helpommin tai pidempään haluamallasi lajilla, parempi palautuminen, energian lisääntyminen, hyvän fiiliksen lisääminen...)

 • Saat tietoa ja käytännön ohjeita tukemaan harjoittelua (tietoiskuja, videoita, inspiraatioita, kenoja)

  Käsittelen jokaisen tilanteen henkilökohtaisesti alkuun.
  Valmennus on pääasiassa itsenäinen,  yksilöllisesti tavoitteet/ suunnat ja tason huomioiva, omaan tilanteeseen mukautuva. Saat myös tukea chatissa ja
  fb- comminityssä.

 

KESÄTARJOUS
59,70 € / 12 viikon kokonaisuus
(norm. 89€)


 Pienryhmässä on paikkoja vapaana 6.6 alkavaan valmennukseen!

Asiakkaan antama palaute:
 

" Ohjelmointi selkeää ja helposti ymmärrettävää.

Parasta ohjelmoinnissa/ harjoituksissa oli se, että harjoitukset olivat sopivan pituisia. Liian pitkistä treeneistä olisi kynnys aloittamiseen kasvanut huomattavasti. Tehokasta ja helppoa siis - lähtötasosta huolimatta!

Annika valmentajana on ihanan lempeä ja rohkaiseva sekä neuvoo perusteellisesti, selkokielellä. Kannustaa suoritukseen, mutta myös yhtälailla palautumiseen.

Hienoa, että ohjelmoinnissa on huomioitu lepo yhtä tärkeänä kuin itse treeni.

Kiitos Annika <3"

Katso lisää palautteita alta!

ENERGY BASIC +

PIENRYHMÄVALMENNUS HENKILÖKOHTAISELLA SUUNNITELMALLA
(MAX 5 PAIKKAA)
 

Kuten edellinen sisältö basic-versio PLUS tämä sisältää lisäksi henkilökohtaisen liikesuunnitelman! ja sitä varten suunnittelupuhelun.

​​

 • Tavoitteesi & tilanteesi mukaan kestävyysliikuntaa sen verran kuin sun tilanteeseen on sopivaa ja mahdollista ja sun toivomaa kohden - pääset itse vaikuttamaan ohjelmointiisi paljon ja suunnittelen sitä yhdessä sun kanssa.

 • Liikkumisen määrää ja/ tai intensiteettiä nostetaan pikkuhiljaa kohti sulle sopivaa kokonaisuutta ja kohden sun suuntaa, joka voi olla ihan mitä vaan -autan kirkastamaan sen!

 • Voit harjoitella sykemittarilla tai ilman

 • Matalan kynnyksen vapaavalintaiset testit, jotka voida myös modata sun tilanteeseen lajispesifisti -  ei pakollista! Auan myös pohtimaan onko tarpeen mitata ja voisko myö tuntea!

 • Jaksotettu ohjelmointi etenee 4 viikon sykleissä.

 • Henkilökohtainen liikesuunntielma (jos liikut/ harjoittelet sykemittarilla, pohditaan yhdessä onko se tarpeen, jos on, lasken sinulle mahdollisimman sopivat sykkealueet tai jos haluat urheiluopistolla testit, onnistuu myös kauttani ja sovitetaan suunnitelmaan tuloksesi.

 • Yksilöllinen ohjelmointi huomioi sinut (toiveet, tavoitteet, rajoitteet, ajankäyttö...)

  Valmennuksessa pidetään valmennuspuhelu (n. 15-30min), jossa 
  suunnitellaan valmennustasi yhdessä. 
  Autan sinua ja vastaan kysymyksiin fb-ryhmässä ja henkilökohtaisessa chatissa.

 

KESÄTARJOUS:
147 €/ 12 viikon kokonaisuus
(norm. 179€)


 

VALMENNUSPUHELUISTA LISÄÄ:


Ensimäisen puhelun tarkoitus on tehdä alkukartoitusta - kirkastetaan suuntaasi tarpeen mukaan yhdessä ja pohditaan sun ohjelmoinnin kulmakiviä (n. 15- 30min)

 

Jos jatkat valmennuksessani seruaavalle valitsemallesi jaksolle, on seuraavat puhelut "check-in" kartoituspuheluiden tyyppisiä ja sisältävät samaa teemaa kuin aiemmin + toiveen mukaan (n. 15- 30min).
Niissä tsekkaillaan yhdessä, ootko menossa sinne mihin halusit vai onko jokin muuttunut, mikä on hyvin ja mitkä ei toimi + mietitään muutoksia sen mukaan. Tarpeen mukaan autan sua takas polulle, tai muuttamaan kurssia, jos on tullut muutoksia, joka johtaa kohti sun toivomaa suuntaa. Suunnitellaan tulevaa kautta.

ENERGY PERSONAL

YKSILÖLLINEN VALMENNUSMUOTO
(MAX 5 PAIKKAA - avaan paikkoja pikkuhiljaa, eka vapaa jo ens maananataina - kysy!)

Sopii Sinulle, joka haluat enemmän tukeasi ja henkilökohtaisuutta valmennukseen.
Sama pohja, jota modaan sinulle ja kuukausittainen valmennuspuhelu + whatsapp tuki (- pl. loma-aika, lue lopusta),

Mahdollisimman paljon sinulle räätälöityä. Mitä aikaisemmin ammattitaidolla tehty ohjelmointi otetaan mukaan kehittämään harjoittelua, sitä parempaa on kehittyminen ja voit saavuttaa oman huippusi - mikä se sitten sinulle onkaan tai merkitseekään <3 

 • Liikettä perus- ja kestävyyskuntoon panostaen, sun tilanne, mahdollisuudet ja keho huomioiden. Myös oman lajin ohelle. 

 • Halutessasi voidaan pohtia, olisiko aktiiviliikkuja tai urheilijan testit ohjeeni mukaan tai kynnystestit urheiluopistolla omakustanteisesti tarpeen (kysy mahdollisuutta päästä kauttani alennettuun hintaan Lohjalle). Urheiluopiston testit tehdään yleensä joko 6 tai 12kk välein.-> kysy lisää näistä.

ENERGY PERSONAL sisältää​

 • Henkilökohtainen jaksotettu liikesuunnitelma, joka huomioi sinut ja kokonaisuuden (toiveet, suunnat/ tavoitteet, mahdollisuudet, laji, jos urheilija: harjoitus-/kilpailukausi, hormonikierto - mikä on sulle tärkeää ja hyödyllistä, mä huomioin ja autan sua huomioimaan sitä...

 • Henkilökohtainen liikesuunnitelma on yksilöllinen, etenee 4 vkon jaksoissa

 • Valmennus on henkilökohtainen ja sisältää kuukausittain 30min puhelun ja whatsapp tuen (pääsääntöisesti vastaan arkisin suht nopeasti ja vastaan 1-2 vrk arkipäivän sisään (kerron, jos olen vaeltamassa tai työmatkalla tms., ja mahd. lomista sovin aina sun kanssa etukäteen)

KESÄ(loma)TARJOUS

79€/ kk / 3kk kokonaisuus

(norm.) 99e/ kk

- olen kesälomalla heinäkuun alusta 3 viikkoa - MUKAAN milloin vain haluat - kysy lisää!

VALMENNUSPUHELUT

kerran kuukaudessa 30min.

 

Kuukausittaisen valmennuspuhelun aihe tarpeesi ja toiveesi mukaan, esim. valmennuksesta sulle tarpeellinen ja sua resonoiva aihe, johon haluat lisää sulle sopivia keinoja, tai muuten harjoittelua tukeva. Väli- ja loppuanalyysit yms.

PALAUTTEITA JA SAAVUTUKSIA

P2280477.JPG

ASIAKKAAN PALAUTE:

 • Valmennuksesta on ollut mulle tosi paljon hyötyä. Sen lisäksi että kunto on selkeästi parempi. Aluksi jännitti, että miten saan motivoitua itseni tekemään kaiken. Oon saanut hyvän rutiinin treenien suunnitteluun ja yleensäkin pk-treeniin. Oon löytänyt uudenlaista rentoutta tekemiseen ja oppinut ymmärtämään vaihtelevan intensiteetin treenin merkityksen.

 • Facebook-ryhmä on toiminut hyvin, vastaat nopeasti ja aidosti yrität löytää kullekin sopivimmat ratkaisut. Jos on tarvetta muutoksille, niin ne onnistuu aina joustavasti ja asiakkaan tilannetta kuunnellen. Muutenkin oot hoitanut kaikki tilanteet tosi hyvin ja joustavasti!

 • Ekstra-tietoiskut (vai mitä ne on 😄) on olleet kivoja! 

 • Ryhmätreenit oli kivat! Varsinkin se, että juostaan noita testejä yhdessä ja siinä on sitten alkuverkka ja loppujäähyt

 • Sun kaikkien matskujen graafinen ilme on tosi hieno!

SAAVUTUKSET

Asiakkaan yksi iso tavoite oli saada palautuminen paremmaksi, jaksaa töissä ja parantaa kuntoa.

FIRST BEAT -testin tulokset kertoivat, että tavoitteet on todellakin saavutettu erinomaisesti!

05/20: palautuminen hyvä, pisteet: 75/100

11/19: palautuminen kohtalainen: pisteet 49/100

Unen palauttavuus parani huomattavasti!

05/20: pisteet: 83/100

11/19: pisteet 35/100

Palautumisen parantuessa stressinsietokyky parantui ja palautumisesta tuli tehokkaampaa. Stressin ja palautumisen tasapaino kehittyi todella hyväksi valmennuksen aikana.

05/20: pisteet: 95/100

11/19: pisteet 55/100

Kunnon parantumisesta kertoivat testit, joissa huomattiin, että tehot lisääntyivät sekä peruskunto- että vauhtikestävyystestissä.

Cooper tulos parani matkalla +130m, luonnollisesti myös tämä kertoo lisääntyneistä tehoista ja vauhdista.

   -valmennettava (6kk) + jatkaa valmennuksessani
                   

Mikku du.jpg

​ASIAKKAAN PALAUTE:

 • Annika on osaava, innostava valmentaja.

 • Yhteistreenit oli tosi kivoja. Hyvät lämpät ja yhdessä tekemisen meininki ryhmässä.

 • Opin valmennuksen myötä arvostamaan pk- treeniä ja opin sen, että aina ei pidä treenata täysillä.

 • Oli hyvä, että alkuun selvitettiin sykerajat laktaattitestillä, ja ohjelmat oli sitten laadittu omien sykealueiden mukaan.

 • Ohjelmoinnin myötä löytyi ”uusia lajeja” ja omissa treeneissä edelleen mukana kävely, pyöräily ja uinti. Juoksumatkat ovat pidentyneet.

 • Tavoitteena oli kohottaa peruskuntoa ja nopeuttaa palautumista. Onnistuminen näkyikin niissä lopputesteissä.

SAAVUTUKSET

Asiakkaan laktaattitestin tulokset kertoivat parantuneista tehoista, treenikapasiteetin lisääntymisestä ja palautumisen parantumisesta:

 • Anaerobinen kynnysraja kasvoi 5 lyöntiä/ min

 • Aerobinen kynnysraja kasvoi 5 lyntiä/ min

 • Palautussykkeet laskivat 1-4min kohdilla
  ~10-15 lyöntiä per minuutti

           - valmennettava on CrossFit urheilija, joka oli valmennusvuotena Suomen Openeissa ikäsarjansa ykkönen (6kk)
                     

Kuvassa valmennettavani Turun tuomiopäivän kisoissa | Kuva: @hingane
- kuva ei liity tähän palautteeseen

Riisitunturilla1.JPG

ASIAKKAAN PALAUTE

" Itselläni koko ohjelmointi meni enemmän ja vähemmän palautumisen harjoitteluun.

Koronakevät toi uudenlaisia haasteita ja kehoni on (näköjään) erittäin herkkä reagoimaan stressiin.

 

Annikalta sain avaimet lempeämpään harjoitteluun ja itselleni valmennuksesta jäi käteen ennen kaikkea kyky paremmin lukea itseäni, mitä minä ja mun keho tarvitaan ja olen itselleni armollisempi kuin ikinä ennen elämässäni. Se jos mikä on ihan parasta!

 

Matka jatkuu nyt itsenäisesti, mutta Annikalta saadun ohjelman mukaan menen rauhaksiin itsenäisesti eteenpäin.

 

Valkkuna Annika ottaa suojattinsa yksilöinä huomioon kuten tässäkin nähtiin. Ei menty ihan perus tehon puitteissa mun kanssa, mutta olen tähän tyytyväinen."

SAAVUTUKSET:

Asiakas on oppinut valtavan tärkeitä asioita, joilla pärjää pitkälle!
 

 • parempi palautuminen

 • parempi itsetuntemus ja oman kehon tarpeisiin regointi

 • lempeämpi suhde liikuntaan ja itseen

           - valmennettava (6kk)