Kuka on Annika?

Olen seikkailunhaluinen ja positiivinen nainen, joka elää omanlaista merkityksellistä elämää. Saatan sattaa vaikka tirauttaa pari kyyneltä ihan vaan siks, että oon niin onnellinen, tai on niin kaunista, tai tuntuu vaikkapa vapaalle.
 

Oon 35- vuotias ja äiti kolmelle tytölle, tosin vanhimmat heistä on jo kasvaneet niin isoksi, että seikkailevat omaa elämäänsä jo.

Työtä teen hyvinvointialan ammattilaisena, pääosin paikkariippumattomasti. Tämän ansiosta mä teen töitä välillä niin Lapissa kuin Pohjanmaalla tai Espanjasta/ Kreikasta käsin.

 

Intohimonani on hyvinvoinnin ja toisten auttamisen halun lisäksi seikkailut, luonto (erityisesti Kuusamo ja Lappi, tai muut hiljaiset luontopaikat) ja valo & lämpö ulkomailla (siellä erityisesti Kreikan saaret upeine kallioiden keskellä olevine rantapoukamineen on mun mieleen ja Espanjan monimuotoisuus viehättää).
Matkustelen niin yksin, kun seurassa, jos sellainen mahdollisuus välillä tulee eteen. Oon viettäny suuret osat talvesta auringossa, tai nykyään myös Lapissa, koska Etelä-Suomen ikuinen marraskuu ei vaan oo mun mieleen.

Let´s see minne ja miten, sen näkee sitten, meen minne nenä näyttää.

Mun päämääränä on elää hyvää elämää, onnellista ja omannäköistä elämää, tehdä merkityksellistä työtä ja auttaa muita, sekä tehdä iloa tuottavien asioita, panostaen hyvinvointiin ja terveyteen, lisäksi vapauden tunteen kokeminen on mulle tärkeää, eli ne seikkailut, isot ja pienet :)

  - Annika

Annika M.

Lifestyle

Mun elämäntapa on haluta elää onnellista ja mun näköistä iloista ja antoisaa elämää, voiden hyvin ja terveyttä tukien. Oon valmis tekemään sen eteen kaikkeni.  Olen itse vastuussa omasta onnellisuudestani, ja minä olen valinnut elää onnellisena. Unelmat on tehty toteutettaviksi - asiat tapahtuu enemmin tai myöhemmin, kun suuntaa niitä kohden. Jos jotain haluan, sen takuulla teen ja siihen pystyn, mutta huolehtien itsestäni ja oma jaksaminen edellä!

Mulla on valtavan rankka elämä alla, ja toki myös sen vastapainona hyvin antoisa elämä. Oon oppinut todella paljon ja selvinnyt erilaisista haasteista. Siks mä  uskallan. Ja siks myös tunnen onnellisuutta ja kiitollisuutta joka ikinen päivä. Haluan jakaa asioita selviytymisen ja vertaistuen näkökulmasta, ja toki saada itse vertaistukea myös. Tykkään antaa ja tykkään saada. Jaan hyvää & terveellisiä vinkkejä!

Mulle on annettu lahja, ja se on tää  mun omanlaatuinen aitous  kaiken sen jälkeen mitä mun elämässä on tapahtunut. Sitä mä en kadota ikinä.

Seikkailija Annika

Eräjormatar

Luonto <3 Se voimannuttaa ja antaa, siellä on helppo hiljentyä ja kääntää suunta kohti itseä. Tai ihan vaan olla ja nauttia maisemista, hengittää. Musta on kuoriutunut varsinainen eräjormatar luontojutuissa, alunperin se intoilu on tainnut lähteä Espanjan vuorilta, tai itseasissa jo lapsuudesta kun oon menny villinä ja vapaana milloin hepalla, milloin pyörällä tai juosten.
Pimeä aika on mulle vaikea, etenkin aika kun aurinkoa ei näy, ja se on ollu yks syy miks oon menny auringon perässä. Varsinainen eka aurinkomatka on ollu n. 13v sitten Kreikkaan, mä olin myyty ensi hetkestä asti! 
Joka kerta matkustaessa kuume vaan kasvaa, eikä mikään riitä - miks riittäis, unelmat on tehty toteutettaviksi ja niin teen, pala kerrallaan. 

Eka soolomatka syyskuussa 2019: heti kevyesti vailla suunnitelmia :) Lensin Ateenaan, josta lähdin 2vkon saarihyppelylle, ainaona suuntana Kyklaadit. Pysyin ajatuksessa, että meen sinne mihin nenä vie, opettelemaan vapautta ja luopumaan kontrollista. Tän jälkeen mua ei sit pidätellykään enää yhtään mikään! Reissun anti oli todella suuri! Jokaisen ihmisen pitäis kokea yksin matkaamisen vapaus ja jokaisen äidin se, että on vaan sun omat haluamiset! Soolomatkailtua onkin sitten tullut useampia kertoja, viimeisin syyskuussa Lapin roadtrip yksin retkiautossa, jonka ostin heinäkussa!

No%20nyt%20%F0%9F%92%8E%F0%9F%99%8F%F0%9

COACH

Annika M.

Liikunta-alan ammattilainen &

ravitsemuksen asiantuntija

- Liikunnan alan ammattilainen (LAT, ammattitutkinto, -15)
- Personal trainer (PT, ammattitutkinto ja serfitikaatti, -15)
- Urheiluravitsemuksen asiantuntija (Itä-Suomen avoin yliopisto -21)
- Lisäkoulutukset; mm. voimanosto, painonnosto, suolisto ja fodmapit, stressi, ylirasitustila, palautuminen, resilienssikyky...

Minulta saat sinut huomioivaa valmenusta etänä tai sopimuksen mukaan myös tapaamisilla - siellä missä sinä haluat - vaikka luonnossa!

 

Minulla on neljä omaa pienryhmäverkovalmennusta;
- perus- ja kestävyyskunnon valmennus ENERGY
- palautumisen taitojen ja stressinhallinan keinojen valmennus MoreMe
- liikkujan ja urheilijan ravitsemusvalmennus BALANCE
- COMING SOON: NEW & UPDATED PROGRAM: hyvää oloa ja flow´ta lisäävä matalan kynnyksen muutosvalmennus CHANGE 

Järjestän ja ohjaan myös hyvinvointileirejä sekä tarjoan myös  seuroille/ yrityksille yms. erikoisosaamis palveluita; mm. workshoppeja urheiluravitse-muksesta, palautumisesta, peruskestävyydestä jne.

annika.myllykoski(AT)outlook.com

  • Facebook
  • Black Instagram Icon

Haluan elää hyvässä flowssa. Elää omanlaistani merkityksellistä elämää. Ilo, onnellisuus, mielekäs työ, tasapaino arjen kuormittavuudessa työhön ja liikuntaan on tärkeää minulle. Nautin vapaudesta ja seikkailuista, niin lumoavassa Lapissa kuin aurngon ja palmujen alla, johon saatan mennä vain hiljentyäkseni itseni äärelle tai työmatkalle. Seikkailen mieluiten sinne minne nenä näyttää.

Unelmat on tehty toteutettaviksi, niin pienet kuin isot ja mä todellakin toteutan niitä.

Rakastan työtäni hyvinvoinitalalla - ihmisten auttamista kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia, tehden hyvää itselleen. Oli kyse urheilijasta tai tavan ihmisestä.

Avoimuus, luottamus ja vertaistuki ovat merkittäviä voimavaroja, tuon tämän esiin sekä valmentaessani että blogissani. Elämän haasteet on tilaisuus oppia uutta ja katsella elämää uusilta kanteilta. Aina voi valita, kumpaa puolta tarkastelee, kumpaa polkua lähtee vahvistamaan. Olen selviytyjä ja oppinut elämän tuomista haasteista ja upeista mahdollisuuksista valtavan paljon.

 

Olen intohimoinen ja innostuva, elämäniloinen 35-vuotias liikunta-alan ammattilainen, urheiluravitsemuksen asiantuntija, personal trainer sekä  seikkailija/ eräjormatar, äiti,  travelleri, bloggaaja, foodie yms...

Se mitä teen, teen suurella intohimolla & sydämellä.

Jos haluat ottaa yhteyttä valmennusasioissa tms. laitathan vaikka het viestiä: annika.myllykoski@outlook.com