Healthy  lifestyle

Annika M.
Olen seikkailunhaluinen ja positiivinen nainen, joka sattaa vaikka tirauttaa pari kyyneltä ihan vaan siks, että on niin kaunista, tai tuntuu niin onnelliselle tai vaikkapa vapaalle.
Oon 35- vuotias ja äiti kolmelle tytölle, tosin vanhimmat heistä on jo kasvaneet niin isoksi, että seikkailevat omaa elämäänsä jo. Työtä teen hyvinvointialan ammattilaisena, pääosin paikkariippumattomasti. Tämän ansiosta mä teen töitä välillä niin Lapissa kuin Pohjanmaalla tai Espanjasta käsin. Intohimonani on seikkailut, luonto (erityisesti Kuusamo ja Lappi, tai muut hiljaiset luontopaikat) ja valo & lämpö ulkomailla (siellä erityisesti Kreikan saaret upeine kallioiden keskellä olevine rantapoukamineen on mun mieleen ja Espanjan monimuotoisuus viehättää). Matkustelen niin yksin, kun seurassa, jos sellainen mahdollisuus välillä tulee eteen. Oon viettäny suuret osat talvesta auringossa, koska Etelä-Suomen ikuinen lokakuu ei vaan oo mun mieleen. Tulevana talvena suuntaan osaksi aikaa Pohjois-Pohjanmaalle mun vanhempien lähelle tai Kuusamoon, let´s see minne ja miten, mutta ainakin niin että on lunta ja ne neljä selkeää vuodenaikaa. Ajattelen mielummin MIKS EI kun miksi! Mun päämääränä on elää onnellista ja omannäköistä elämää, jossa hyvinvointi ja terveys on vapauden lisäksi isoimmat arvot.
Annika M.

Lifestyle

Mun elämäntapa on haluta elää onnellista ja mun näköistä iloista ja antoisaa elämää, voiden hyvin ja terveyttä tukien. Oon valmis tekemään sen eteen kaikkeni.  Olen itse vastuussa omasta onnellisuudestani, ja minä olen valinnut elää onnellisena. Unelmat on tehty toteutettaviksi - asiat tapahtuu enemmin tai myöhemmin. Jos jotain haluan, sen takuulla teen ja siihen pystyn. Oli kyse pienestä tai suuresta unelmasta, arjessa tai tulevaisuudessa.

Mulla on valtavan rankka elämä alla, ja toki myös sen vastapainona hyvin antoisa elämä. Oon oppinut todella paljon ja selvinnyt erilaisista haasteista. Siks mä  uskallan. Ja siks myös tunnen onnellisuutta ja kiitollisuutta joka ikinen päivä, vaikka se olis millainen - yleensä se on onnellinen. Haluan jakaa asioita selviytymisen ja vertaistuen näkökulmasta, ja toki saada itse vertaistukea myös. Tykkään antaa ja tykkään saada.
Jaan hyvää & terveellisiä vinkkejä!

Teen myös sisällöntuottoa yrityksille, joiden arvot kohtaavat omieni kanssa, luoden tätä vahvaa omaa juttuani samalla.

Mulle on annettu lahja, ja se on tää  mun omanlaatuinen aitous  kaiken sen jälkeen mitä mun elämässä on tapahtunut. Sitä mä en kadota ikinä.

Seikkailija Annika

Eräjormatar

Luonto <3 Se autaa, se voimannuttaa, siellä on helppo hiljentyä ja kääntää suunta kohti itseä. Tai ihan vaan olla ja nauttia maisemista. Musta on kuoriutunut varsinainen eräjormatar luontojutuissa.

Pimeä aika on mulle vaikea, etenkin aika kun aurinkoa ei näy, ja se on ollu yks syy miks oon menny auringon perässä. Varsinainen eka aurinkomatka on ollu n. 13v sitten Kreikkaan, mä olin myyty ensi hetkestä asti!

Joka kerta matkustaessa kuume vaan kasvaa, eikä mikään riitä - miks riittäis, unelmat on tehty toteutettaviksi ja niin teen, pala kerrallaan. 

Eka soolomatka syyskuussa 2019:  heti kevyesti vailla minkään nököistä suunnitelmaa Ateenaan, josta lähdin 2vkon saarihyppelylle.  Mä kyl meinasin perua sen vielä muutamia päiviä ennen, luulin etten pärjää. Olisin menettänyt vaan lennot, 140e. Onneks en perunu ja pysyin ajatuksessa, että meen sinne mihin nenä vie., opettelemaan vapautta ja luopumaan kontrollista. Tän jälkeen mua ei sit pidätellykään enää yhtään mikään! Reissun anti oli todella suuri! Jokaisen ihmisen pitäis kokea yksin matkaamisen vapaus ja jokaisen äidin se, että on vaan sun omat haluamiset! Soolomatkailtua onkin sitten tullut useampia kertoja, viimeisin syyskuussa Lapin roadtrip yksin retkiautossa, jonka ostin heinäkussa!

Viimeiset muutamat vuodet oon matkustellu aurinkooon n.3-12 vkoa/ vuosi, useat näistä sijoittuen juuri syksyyn/ talveen. Joka vuosi olen reissussa kauemmin ja kauemmin, viime talven Afrikka - Espanja oli 7 vkoa!

Ens talvena mut löytää mitä luultavammin kodin lisäks Pohjois-Pohjanmaan suunnilta. Tai eihän sitä koskaan tiedä - mä meen minne nenä näyttää!

Seikkailijatiliäni pääset ig:ssä seuraamaan tästä.

COACH Annika M.

Personal Trainer

- Liikunnan alan ammattilainen (LAT, ammattitutkinto, -15)
- Personal trainer (PT, ammattitutkinto ja serfitikaatti, -15)
- Urheiluravitsemus opinnot Yliopistossa (käynnissä,- 19-21)
- Lisäkoulutukset; mm. voimanostosta, painonnostosta, kehonpainotreenaamisesta, suolistosta, suolistoystävällisestä ravitsemuksesta, stressin vaikutuksista kehoon/ ylirasitustiloita, resilienssikyvystä (muutoskyky)yms.

Minulta saa valmennusta liikuntaan ja ravitsemukseen henkilökohtaisesti, etänä tai sopimuksen mukaan myös tapaamisilla - siellä missä sinä haluat. Tarjoan myös urheilijoille/ seuroille/ yrityksille yms. erikoisosaamis palveluita.  Minulla on neljä omaa pienryhmäverkovalmennusta ja vedän hyvinvointileirejä. Tuotan myös asiantuntija sisältöä yrityksille.

Lisää valmennuksistani löydät tästä linkistä ja kohdasta COACHING:

annika.myllykoski(AT)outlook.com

  • Facebook
  • Black Instagram Icon

© 2021 Annika Myllykoski. Kaikki oikeudet pidätetään.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now